Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ja, nije do njih... zasto se nikada ne desi da jeftinija ranije pocne? lopovluk...
Čist primjer monopola su i naplatna mjesta elekrodistribucije koja rade od 08 do 14 sati tako da je nemoguće platiti struju kod njih osim da uzmeš izlaz sa posla.U pošti ili negdje drugo se mora platiti provizija.
A kako se nikad nista ne pokvari u korist obicnih smrtnika?
nek si ti bivši kandaharlija pa kako god ;) ;)
lopovluk je nacin zivljenja danasnjih kandaharaca,... ex sarajlija
STO BI NA SVOJU STETU,JEL DE !
Kako zbog kvara ne u rani 15-20min, već uvijek okasni?
HOŠTAPLERI,BANDA LOPOVSKA !
BAŠ TAKO !
EDB-STOKA BEZREPA..NEKI DAN,PRIMJETIM,LAMPICA NE SVIJETLI ZA JEFTINU TARIFU..POZOVEM..GOSPODJA KAZE-MA SIGURNO VAM LAMPICA NEISPRAVNA..ODEM DO KOMSIJE..ISTO..NIJE VALJDA I NJEMU LAMPICA NEISPRAVNA..NAZOVE I ON..ISTI ODGOVOR DOBIJE..TAJ DAN UOPSTE NIJE UKLJUCENA JEFTINA TARIFA-EDB-STOKA BEZREPA !GAMAD! DJUBRAD !PA VI VIDITE..HVALA !
volim da mi gurnu zice u pakas i prebace me na jeftinu tarifu.
ZATO DA VAM UZMU VIŠE PARA.PROTIV MONOPOLA SE NE MOŽEMO BORITI.JEDINO DA PRAVIMO SVOJE MALE CENTRALU ZA STRUJU.
Valja nahranit sarajevske parazite
www.ferk.ba im daje licencu
zato što im se može!