Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato što je Bakir Izetbegović podanička kukavica
Kavakva prijetnja???? Bakir je namjesnik, Bosnjaci i dalje kmetovi, a zna se ko je sulatn. SDA i BAkir su prodali ovaj narod i drzavu
Naredio Bakirov rezervni babo
Erdogan progoni sve za koje sumnja da imaju veze sa drzavnim udarom,hapsi intelektualce po cjelom svinetu,diktator kao i ostali vlastodrzci
Doslo je vrijeme da se konacno SDA izjasni je li uz Gulena (citaj Amere) ili Taipa. Bakiru nije lako jer je pred Hamletovskom odlukom hoce li popusiti tanak i dug ili kratak a debeo.
Dignimo GLAS da smo PROTIV da sa SDA idemo u TAMNI VILAJET !!! Ako žele neka idu SAMI !!! BiH će biti PRAVNA i DEMOKRATSKA DRŽAVA !!!
Izgleda da Bake mora “prinjeti žrtvu” svom “božanstvu” Turskoj i papi mu - Erdoganu. A to kad se mora - mora se. Nema tu nije kriv - ima da bude i ima da se “krv pusti”. Papa čeka...
Kad je mogla biti izručena alžirska grupa državi čiji sa kojom nemaju ništa, šta je problem izručiti teroristu Državi čiji je državljanin i koji je upleten u ubistvo gotovo 300 ljudi. Neće ga nijo pokesti, Turci nemaju Guantanamo! Biće procesuiran i ako sud ustanovi da nije kriv, biće oslobođen. BiH ne smije biti raj za teroriste, odakle god da dolaze!
Šta tu ima da se priča. reko babo Erdogan i gotovo, pa ja.
Svakog pripadnika bilo koje teroristicke organizacije treba protjerati iz BH pod hitno
Zato sto trguje migrantima i mulja razne prljavstine.Stranac u nasoj zemlji a pravi sranja.Kuci svojoj pa neka se tamo zajebava.
Zato sto radi protiv svoje drzave. Tko god radi protiv svoje rafice u protiv tuđe. Da su Sadam i Gadafi na vrijeme pozatvarali ovakve i sad bi im narod zivio ko u bajkama. A evropa nebi imala migrante.
sta se cudite kad su od 2015 najmanje 300 000 ljudi rodjenih u bosni protjerali
Svaka se država bori protiv svojih neprijatelja, kako unutrašnjih, tako i vanjskih. E tako i Turska. Vlasi premijera Đinđića ubiše, a sad drže predavanja o ljudskim pravima !!?? Ovo je velikosrpski-srbochetnički članak. Dok je DB srbije ubijala po Evropi 70, 80,90-tih, nesrbe a lafo neprijatelje države, bilo sve OK. Sad su ugrožena ljudska prava !?
Jebote, Goli Otok šta mi radimo...
Sad cemo vidjet jesmo li suverena ili podanicka zemlja..a onda neka dokazuju da li je kriv za nesto.