Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kakav je to telefon da kosta skoro 2.200... Lopov nasamario lopova.
@Winner Na Piku su jos veci lopovi i debili kakve je svijet rijetko gdje vidio. Da se nesto naci, ali tamo su cijene ugl. presmijesne. a ljude da i ne spominjemo. Evo ti Ajfon 128 GB za 1650. Doduse na kartice je puno skuplji. Kako god bolesno i kradja ako mene pitas. http://www.univerzalno.com/proizvod/apple_iphone_6s_16gb_2040019744_2932840985_5767617117
.......svaka čast......zna jaro što valja.......
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tako je to kad državu vode lopovi ... poslove dobijaju lopovi ... a kažnjava se i zatvara poštene ljude
Cuj 2000 km pa ne bih ga kupio pa kad bi prico sa mnom ...
eto...zbog mob u prdekanu...ostade bez posla...
Na vrijeme je otkriven. Mogao je naručiti i ovu grafičku karticu od 20 000 KM sa 1TB memorije ! http://www.theinquirer.net/inquirer/news/2466103/amd-launches-gbp7-600-gpu-with-1tb-ssd-storage-attached
Vlaški sirotinjski prevarant. Kad nije u stanju zaraditi, onda će ubiti, opljačkati i prevariti.
ispravno razmišljanje, kolega! čim potroše opljačkano krenu u hajdučiju
ko je koga tu zavrnuo istraga (ne)će pokazati
www.youtube.com/watch?v=EQke31P9SXI Albanac poljeva pacijenta bezinom i pali ga...
-- potpis, pečat i broj protokola nisu od zavoda !! Pa imamo BAkirov potpis pred izbore da će zaposlit 100 000, i evo uzima svaki mjesec 6500 KM od budžeta a zaposolio samo SVOG SAVJETNIKA ZA IFTARE izvjesnog Gurbeta ! A narod se uzbuđava radi jedan iPhone !
Izvinjavam se gospodinu, riječ je vrsnom profesionalcu, za zadnji Ramazan je besprijekorno orhanizovao iftare za hiljade postača i krunisao ga Iftarom Sebije i BAkira sa američkom ambsadoricom usred Gradsje vijećnice ! Pa ni Franc Ferdinand koji je izgradio nije objedovao u njoj !! Ne bi nas iznenadilo da je organizovao iftar i u katoličkoj crkvi !!
ne se uzbudjavati
E fukaro jedna mala....
HOĆE LI GA PRODAT?
Šta ga briga, neće u zatvor
hahahaha on je dobio mob... :-) Moze ovdje proci svasta, nekada da se bas zapitas, pa kako.... eto izgleda moze nekako.
@MPower haha pa sta da ti kazem, po meni prosto nevjerovatno, valjda ima neka caka, njemu poslo za rukom. ;-) haha sreca ovima iz Domoda da ne znaju ljudi za te cake.... :-))) haha osim pojedinih naravno.
@MPower hahaha ko zna mozda sve to ima nesto svoje, nekako se obicno iza svega krije nesto deseto, sto covjek nije ni svjestan hihihi samo znam da je firma u minusu za 2 177KM kako god da okrenes. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
---- falsifikovanim ispravama kupio telefon vrijedan 2.177 KM Kako ba 2177 KM kad je službena cijena iPhone 6 svega 1900 KM. Ovdje SVAKO SVAKOGA KRADE !!! Jel i lopovi ? Osim njih oni u pomenutom zavodu !
https://domod.ba/shop/proizvod/apple-iphone-6-plus-64-bg-space-gray/AP1843
@kuga Još jedan primjer da IPhone ne može vlasniku zadržati POLOŽAJ VLASNIK ! A šta će biti sa zlosretnim iPhoneom ? Ako nije otišao nekoj koki radi koje je ovo uradio otiče Omaru Mjesečaru, mađioničaru na sarajevskom sudu. Njegov broj imaju svi !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
do nebitnog cilja je bitno samo doc na bilo koji nacin, men ovo raduje jer ce na mjesto njeg doci normalan covjek koji ce da radi da zaradi za svoju porodicu.
da ... raspisaće konkus ... pa će odabrati najkvalificiranijeg ... al u zimbabveu ... ovdje stranka šalje svoje kadrove na državne jasle ... istog ovakvog, ako ne i goreg
@Kad ja kažem ja svima onima koji misle tako, predlazem da postanu stranka i nek okusaju srecu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko je u ovom slučaju lopov ????