Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao lopova, uzas jedan... 60 000 KM da se skloni otpad a sotinu vehabija (uposlenih u Skenderiji) se vuče već godinama ... uzas
Imamo direktora Skenderije koji je sav u zanosu i radosti govorio kako će ovo, ono, valjda skontao da bise mogao naći i dobro opariti u obnovi Skenderije. E šta od takvog čovjeka, prijeratnog mašin bravara očekivati, a nije Tito :D
Hajde dina hahaha, @smijesno i jos neki koji lupetate tu i ne glupirajte se majke ti mile, ne vidis dalje od nosa cuti i gledaj svoga posla, kakve veze ima jel on po struci stolar tokar bravar veterinar,,, bitno je da ima iskustvo u poslu koji vodi a ja sam siguran da on nije mogao sam drzati onoliki krov svojim rukama pod onolikim pritiskom snijega. Kad nam u zivotu ne ide onda ljagu i krivnju izmisljamo na drugima a ni sami sebi ne zelimo i necemo pomoci.
Cuj tokar:)nisam znala...znam da sad vedri i oblači! Bože pomozi nam!
\"...u tom slučaju će biti pokrenuto pitanje odgovornosti pojedinaca.\" Odgovornost kao takva ne postoji u Bosni i Hercegovini. Posebno ako se radi o krivicnoj odgovornosti kada treba da se stoji iza uradjenog.
Nije nimalo smiješno. Perciznije bio je tokar, u ratu slao djecu na liniju, a nekima uzimao pa su vojsu poslije rata odsluzili sa 22 godine u vojsu 1996 g. dovoljna je logika. Taj nema milosti .
Da li želite da zaradite, ali nećete radno mjesto, ili posao? Ostali bi ste kod kuće, ali želite redovna primanja? Student ste, ili trudnica, i treba Vam novac, ili dodatni prihod? Onda Vam treba ovaj posao.Nema ulaganja, 3-4 sata dnevno je dosta da bi ste zaradili nedeljno između 100 i 400 eura. Ako imate više slobodnog vremene, onda i više. Nema nikakvih ulaganja . Bilo kada možete odustati, a ono što ste zaradili to ćete dobiti! Šta Vam treba za ovaj posao? Internet pristup, računar, minimalno poznavanje rada na računaru, a ostalo samo zavisi od toga koliko ozbiljno mislite. Vredi probati , zar ne? Za više informacija, pošaljite e-mail: [email protected]
Cuj tuzilastvo ce ustvrditi da li je prirodni ili ljudski faktor uzrokovao rusenje krova, E ja tuzilastva i strucnjaka majke ti, jadni mi s vama. Pa nije se niko penjao i organizovano pravio igranku na krovu dvorane da bi je namjerno srusio dok je snijeg nemilice padao i preko 120cm.
BRAVAR je bio bolji
Koji lopov...pljačka prava...ljudi moji ima li kraja ovome?
Samo me zanima da li ce zeljezo prodati (jer ga ima sigurno preko 20 000KM) ili ce ga dati izvodjacu radova da jos EXSTRA profitira (naravno u talu s nekim)??????????????????????????
joj PLJACKE,sta je ovo, ima li iko da moze zaustaviti ovo PLJACKANJE, dajete postenim ljudima da to uklone. Ne mogu da vjerujem koja PLJACKA !
Gdje ste iz DOSTA! Pa zar nije DOSTA!? Drzava za covjeka!
eo, ja cu sa ekipom doci i posao obaviti za dz, samo neka me pocaste onim sto ocistim da ga mogu prodati na otpadu!!!
hahaha...cuj 60.000...hahahahhaa evo ja cu vam sa rajom skloniti sve i obrisati pakket za 20.000...moze? hahahahhaa Joj sto ne mogu vise seljacke...hahahhaa...cuj 60.000... ne mogu da dodjem sebi...majkemi sve me ovo frustrira vise...ooooooooooooooooooo...Pap.ak jedva doceko da se krov urusi, hahhahaha...koja suplja...u talu sa firmom 50.000 ... plati 10.000 i donese racun na kojem stoji da je urađeno ihihihi...idem odavde prvim vozom!
sada je jasno zasto je sarajevo najisplatnija destinacija na svijetu hehehehehehe