Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kazniti fasizam? onda trebaju poceti sa zabranom svakodnevnih provokacija sa strane klix-novinara...hmm?
I tebe tako isto treba banovati,ako ti se ne svidja ovaj portal,izbrisi se,poslije prvog bana ne bih trebala biti tu..
hsv..."ne bih" se koristi iskljucivo u prvom licu! ne bi trebala u drugom licu itd... ako vec hoces sra.ti
Naši političari su samo sposobni za slikanje i čestitanje Bajrama, Božića, Uskrsa, Vaskrsa, Novih godina i za te svoje NEsposobnosti primaju plate po nekoliko hiljada...
Sposobni su i da kradu asfal sa puteva ko drug Zlaja nezaboravi to...:D
Bas razmisljam o tome... Ovaj Komsic nikad nije napravio nista konkretno osim sto je glumio klona, slikao se i laprdao gluposti... Strasno...
Ademovichu, poklopi se, majke ti.... kad uspijesh sankcionisati sve one npr. koji ne izdaju fiskalni rachun, onda se opet javi na ovu temu.
Ne kontam nešto... zašto uspoređujemo četništvo sa fašizmom? Uvijek pričamo da su nas fašisti gađali s brda - ja se ne sjećam nijednog Talijana ili nekog u crnoj košulji da je pucao... Fašisti su četnike zatvarali u Jasenovac i znam da su dosta Bošnjaka spasili baš Talijani i Ustaše...dakle fašisti. Fašizam je također zlo jer je namjena da donese prosperitet svom narodu donijevši usput nesreću drugima... Četništvo je gori pojam od Fašizma i mora se kao takav odvojiti. Pravilno bi bilo slaviti dan protiv Fašizma i njegovog zla i na to dodati i protiv velikosprstva i četništva...
u Srebrenici 95 nije bio genocid!!!
naravno da nije...bio je tezak zlocin kojeg je neko narucio kod "pasa rata"...mislim da bi najvise trebalo interesovati bosnjake tko je narucio strenjanja zarobljenika.......
znaju to oni ili se prave da ne znaju... sve je to njima Alija lijepo zakuvaooo!!!
Samo se slikas Komsicu, ima li sta konkretno???
SMRT FAŠIZMU-SLOBODA NARODU !!!
Ova vlast dozvoljava da ulice u Mostaru- Vokić Lorković nose nazive po ustaškim poglavnicima i nemaju oni šta pričat o antifašističkoj borbi. Sutra je već 10. maj i sve će oni zaboravit tražeći novih načina za reklamiranja pred izbore.
...ma, to će "jugosloven" čović riješit...
Cuj ovog sizifa333, fasiste.Idiote nacionalisticki:Tebi komunizam fasisticki i ako Titin sistem nije bio pravo komunisticki.Sta ti je sad ovaj sistem, kad su nacionalisti opljackali sve i narod doveo do prosijackog stapa.Ovom su te naucili roditelji fasisti.
Kakve veze Mosnje imaju sa antifašistickom borbom ???? Samo 3% Mosnjaka je ucestvovalo u partizanima i ako neko tvrdi drugacije neka me sad demantira i postavi link za taj info. Mosnjaci su naprotiv bili na strani nacizma , dali su Heinrich-u Himmler-u citavu SS DIVIZIJU . Ogroman udio u Ustašama i cak najveci Ustaski k9ljaci su bili Bosnje. Pa na ovom portalu Mosnjaci svakodnevno pozdravljaju Hitlera , simpatisu nacionalsocijalizam i Holokaust nad Jevrejima te najveci Genocid na ovim prostorima ucinjen nad Srbima. Vise je Nijemaca u 2 svjetskom ratu bilo protiv Hitlera nego Mosnjaka. Srebrenica je precizno izvedena antiteroristicka akcija protiv islamskih terorista te je za pozdraviti.
Definirati fašizam. Čiji fašizam? Američki? - Saveznici komunista u ratu. Ruski? - Saveznici komunista u ratu. Njemački? - njemačka je danas moćan američki saveznik-saveznik komunista u ratu. Europski? - Ta slobodna Europa je bila na istoj strani s komunistima u ratu. Čiji fašizam, definirajte drugovi !
U svim normalnim zeljama ispred ovakvih spomenika salutira garda, samo kod nas portiri u maskirnim uniformama i pancirima, e svašta se zove državom!!!
Fašizam treba iskorijeniti, buduci da zivimo u doba kada se sve zasniva na nacionalnoj mrznji. Imamo 3 clana predsjednistva, jer moraju biti zastupljene sve tri nacije... I jos nakon svega sto se desilo 95' oni negiraju genocid.... Ali memorijalni centar svijedoci tome sta su uradili. Samo slijep moze da porice. Sve koji razmisljaju nacionalisticki, i koji time unose nemir i razor medju ljude i nakon 20 godina, treba kazniti.
Nauci pojam ,,Memorijalni centar"pa komentarisi... SRBI su izveli ubistva na podruciju Srebrenice.To niko ne spori ali sada ja tebe kada budem pitao,koliko je Muslimana stradalo u Srebrenici?Ti mi neces znati odgovoriti... Zato sto ti kao Muslimanka nisi bila u Potocarima a ja kao Srbin jesam.
macina trava Možeš li mi definirati točno, locirati gdje je fašizam? Gdje?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
treba i vas novinare zakonom kazniti koji pisete RS,a ne GENOCIDNA TVOREVINA...
Nije fasizam samo pokolj u Srebrenici,nego i kriminal i hladno 20godisnje ekonomsko ubijanje gradjana od strane kriminalaca iz nacionalnih stranaka.
Svake godine ista priča, i to šuplja. Kako donijeti takav zakon kad pola države fašistima neki dan odobrava pomoć iz budžeta????
Ja koliko znam SRBI odgovaraju za svoje zlocine,pocinjene na podruciju BiH. Pa me interesuje,da li Komsic i elita,planiraju da i druge dve strane,odgovaraju za svoje zlocine,pocinjene nad Srpskim civilima i vojnicima! Kako vi uopste zamisljate da ova zemlja funkcionise a ratne zlocine krijete a egzekutore tih zlocina politickom linijom pokrivate???
navedi mi jel crvena armija odgovarala za zlocine protiv Njemaca :)?? te ljude koje ti navodis da su zlocinci oni su branili svoj dom svoju porodicu,
@BOSNJAK Ta pitanja trazi od Rusa i od Njemaca...Ja sam rodjen u BiH i ne vidim razlog sto je moja porodica bila ugrozena u Zenici.Otac mi je odvodjen u Muzicku skolu,gde je sedam dana bio maltretiran i tucen od strane pripadnika TO. Kadfa je izasao mi smo i grad napustili.Prema tome,sta je moj otac radio i koga je on stitio?Pa svoju porodicu decko...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)