Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li biti plaćeni karinaši sto nisu ništa danas uradili?
Ne treba ni da zasjedate i trošite novac hodajući po Bakincima Mostaru Dubaiju a zadužujete građane u MMF. Pustiti nek visoki predstavnik nametne sve zakone koje EU traži i završimo sa tim, ionako se neće nikad odgovoriti ili možda hoće zavisi kakve dokaze ima Dodik protiv trojke.
Ovaj Denis opozicija u vladtitoj koaliciji.. Kad su ga HDZ i SNSD izgladali za predsjedavajuceg parl BiH nidu mu tad smetali ni Čović ni Dodik
Meći na crnu listu.
Zar su Dodikovci dosli.
Ja koalicije i jada. Raspustite parlament odmah. Koga vi lazete da radite ni bidzet niste usvojili. Idioti
nenormalnni.
Treba uputiti zahtjev UN-u i MZ da se Haaski sud premjesti u Srebrenicu sa pogledom na Potocare i da taj sud ujedno bude i Vrhovni Sud BiH a da se zbog genocida drzava BiH proglasi vjecnom zasticenom zonom od buducih ratova. Ako su imalo posteni taj zahtjev bi trebali usvojiti bez problema a od BiH napraviti novu Svicarsku.
S tim bi se Srebrenica vratila u zivot i otvorilo bi se puno radnih mjesta, svakodnevno bi bila zasticena da ce se tu genocid ikada vise moci ponoviti, bila bo oko Evrope i cijelog svijeta koje svakodnevno gleda na posljednji genocid u Evropi i svake godine bi ljudi iz cijelog svijeta mogli dolaziti u hotele i posjecivati taj grad na vise dana. Svijet nam je to duzan.
Kakva relaksacija odnosa novih pregovaraca
Pa pao je režim sad bi valjda sve trebalo da ide kao po loju
I kazu ne treba VP. Pih.
Privilegovana kasta
sad se sve skida
Neka Visoki pretstavnik proglasi sebe kao Vrhovni Sud.