Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tada je radnik malo citao i malo znao jos je i kroz skolu dobre predmete imao i opet ostao tupav poletjevsi u ralje feudalizma pod imenom kapitalizma.Elem zajebo sebe,svoju djecu i njihovo sjeme.Istorija se ponavlja ,Mrak je dokle ce trajat neznam, ali do osvjestenje samo glad i bijeda moze da probudi.
Trebalo je cijelu BIH dronovima snimiti i napraviti od propalih firmi novu verziju filma "APOKAQLIPSA DANAS".
Ko ih onako opuha kao da je Banja Luka bila pod opsadom a ne Sarajevo , izgledaju kao da ih je granatiralo non stop hahah sta braća srpi uradise sami sebi :-) , gdje su masine i oprema nemaju ni krova .. Haj kod nas se nije ni čuditi pola firmi sruseno do temelja u ratu ali sta je sa nebeskim narodom sta ih zadesi Cunami Dodik :-D
Mracno komunisticko doba je iza nas, sada smo slobodni ! Oslobodjeni para i svega drugog sto nas je opterecivalo u proslosti uzdignuta cela idemo naprijed.
Hebo mater ko upali svjetlo :)
Ostalo je još da nas oslobode pameti. No, za to nemaju snage.Oslobodićemo se OSOVINE ZLA - BILO KAKO - svakako!!