Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi sugrađani, matereVamSeNayebem seljačke, stoko, marvo, poganštino od naroda!
Pridruzujem se cestitkama, poganoj marvi hebem sve zivo
jos da je kvazinovinar napisao gdje se to jezero nalazi mogli bi mozda zakljuciti i ko je odgovoran za to bacanje smeca u to neko jezero
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ovo jezero je uzas, samo daj muslimanima da sta vode, to zagradilo prilaze, nelegalne objekte napravilo ...fuj fuj ...jednom pokusao otici i vise nikada...kao neka septicka
Bošnjo sam ali si 100% u pravu. Nema ništa od nas dok svako svoju avliju ne pomete.
Čuj užas. Najljepše jezero u BiH i potpuno čisto.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Realno pivopije su najveći bacači smeća. Napije se stoka i iz neke siline baca smeće gdje stigne. Samo velike kazne uvesti jedino rješenje. Boračko jezero je najljepše u BiH.
nije priroda za primitivca. mi nazalost imamo mnogo vise primitivaca nego prirodnih bogatstava. cak mislim da ovolika koncentracija primitivnog svijeta nema nigdje na kugli zemaljskoj.
Hvala svim ukljucenim u akciju. A nasim "gradjanima" poruka; kad vec donesete nesto na Boracko isto tako mozete i vratiti sa sobom smece i baciti u prvi kontejner.
Treba započeti projekat "Edukacija građana i buđenje svijesti o zaštiti okoliša" !! Jer ne mogu pojedinci očistiti koliko većina može zagaditi !!
Treba prvo taj predmet uvesti u osnovne i srednje škole.
selo Dzepi blizu Konjica. u zivotu nista poganije i prljavije nisam uspio vidjeti. po selu prazne limenke piva na svakom koraku. smece ne bacaju ispod sela kao u drugim poganim selima, nego oni to odvoze iznad sela i istresaju u zbunje. kad se snijeg topi ili kisa kad pada sve se sljeva u selo. boze dragi imal' te?
:-) oplakah
Bruka i tuga.. P. S. Nema ga...
Zar ne postoji neko tijelo tamo koje brine o okolišu i kažnjava sve one koji bacaju smece u prirodu i jezero? Da ima ne bi to ovako izgledalo !
U bosni??? Hajmo se malo uozbiljit kakva su to pitanja. Ja nisam cuo da je ikad iko dobio bilo kakvu kaznu zbog bacanja smeca kod nas. Mada sigurno je neki amidzic debelo placen da cuva okolinu.
Postaviti snajpere u prirodim oko rjeka pogotovo, i koga ufate da baca ves masine, kese smeca, plastiku i ostalo metak u koljeno (metak u glavu bi bilo pretjerano)
Naglasak na ponovo! Kako smo samo jadni, ovakve zemlje i ljepote, a tako pogan narod 🤐
papci smo i tu nema priče
Bolje pohvatajte te seljacine koje ovoliko smeca bacaju, i svu gamad povjesajte
Bravo, bravo, ovakove ne vijesti najviše raduju. Više cvijeća manje smeća.
Sve pohvale...
Ključna riječ je PoNoVo! Znači, mi ćemo opet nabacati smeće i čekati da se počisti donacijama neke svjetske firme
Svaka cast ekipi na realizaciji i hvala im.
I onda mi neko prica o cistoci nase prirode, nasih voda...ma mi smo stoka nevidjena koja ne zasluzuje ovakvu prirodu