Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ga tjerat da jede govna pogana crna do smrti
Treba mu ga ocapariti i natjerati da pojede...
...kako se zove Hrvoje Horvat....
Ovo je sigurno hercegbosanac hrvat, sa dvojnim drzavljanstvom, kojem je predsjednik Milanović, pun ih je Zagreb.
Ma maljem u glavu i završi priču
Kombinerkama mu otkinuti!
Ma ja sad je drzavljanin BiH, a da je nesto dobro BiH se ne bi spomenula ni u ludilu
Moze joj deda biti, I to je odvratno, iako je mnogo 15-godisnjakinja sexualno aktivno. Do kraja srednje skole minimalno 70% izgube nevinost. Ali kad truhlovina navali na mladje stvarno ga treba namarisati....
AntiBosanska Klix propaganda kao i obicno. Kada je nesto negativno, onda su Bosanci. Kada je pozitivno pise Hervati (ili Serbi) porek(ij)lom iz Bosne.
Neka neka i jeste im dali putovnice i drzavljanstva, sad vam kamenjarci vladaju Zagrebom ali i prave belaje
katolicki pedofil ili je mujo iz bosne
Pravoslavni,naslijedio kačavendu
Nebito jeli BH ili neki drzavljanin odmah ga na vjesala i izmici stolicu..
FUJPEDOFILCINO JENATREBATE OBIJESIT KAKOTENIJE STID DATORADIS IDAMORESTAKOCURICUZLOSTAVLJAT PAJABITE UBIJOIZTE SEKUNDE CURICISICJELI ZIVOT UNISTIJO PANIJETIONAZENA KRETENUJEDANRETARDIRANI FUJ FUJ FUJ FUJ FUJ FUJ SRAMRTEISTID BILOVICESTISAMOKATESEMOJE SAKE DO CEPAJU SAZNACUJA KOSITI ISTOKOSTOSAM SAZNO KOJEBIJO SILOVATEL IZZENICE IONAJMALI IZTRAVNIKA.
Bh. drzavljanin sa putovnicom. Hvala
Optužen. Niko ne može sa pravom govoriti dok se ne donese konačna presuda. Ako je istina, ovo je svakako odvratan i gnusan čin
Kastrirati odma đubre bolesno.
Žilet, rana, sol. Pa nek crkne.