Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebo me svako ako neki papak ne izadje u predizbornoj kampanji i ne obeca da ce ga srusit i napravit novi i bolji. 😄
Drzim te za rijec,😉
@SuaveAcecino Ma nisu oni krivi. Nas mentalitet je problem. Evo jedan primjer. "Mural - Zuke Dzumhura" je proglasen nacionalnim spomenikom. Nalazi se u privatnoj zgradi u Konjicu u lokalu koji je izdan KONZUMU. Ako hocete da vidite taj spomenik kulture, korpicu u ruke pa medju serpe i sredstva za ciscenje... Zar opstina Konjic ne moze uticati na vrstu djelatnosti u tom prostoru? Nacionalni spomenik koji je poklonjen privatniku na raspolaganje. Sta tu moze uraditi neka komisija?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
hebo ti nas. japanac bi dao guze samo da slika pored njega
A japanka?
@Glupan98 I Japanka isto.
Srpski garant
Da mi je samo dobiti vlast na tri dana. Prvo što bih uradio je poslao žandare na vrata ovim mongoloidima što komentarišu po Klixu, pa lijepo u kamenolom da tucaju kamenje gumenim čekićem dok ne crknu.
Da su ga turci napravi za svoje okupacijsko-logisticke potrebe i za potrebe porobljavanja krscana bio bi održavan i u odlicnom stanju od prvog dana svog postojanja.
suti ba.popravite partizanski spomenik u Mostaru pa pametuj.
Sad ce Radeljaš biti glavni u Ustikolini, sve ce da bude ko u bajci....
hebe ga sto nije turski
Treba organizovati skokove
Dobre kamenice za vikendice...ovako je razvaljen Butmir.
mi u bih vrijeme racunamo od dolaska turaka, sva tri naroda.
A i ne bio upitan, jer su svi istocnjaci otisli u Sarajevo ;)
"Ugrožen Rimski most" Ova vlaščad Bosanski krivoslavci moraju i u ovoj vijesti spominjati svoje pretke TURKE jer 500 god. je puno.
Najveća vrijednost ovoga mosta iz rimskog doba je u tome što ga niko nije do sada srušio. Zato ga treba zaštiti kao istorijski spomenik, današnjim primitivcima nije za vjerovati.
Zar neko stvarno ocekuje da drzava u kojoj je zemaljski muzej bio ostavljen na milost i nemilost, vodi racuna o ovakvim i slicnim kulturno-historijskim spomenicima? Od cega bi se onda mogao finansirati Audi A8 za Baketa, Dragana i ostale? Bitnije je uloziti 350.000 KM za obnovu prilaska zgradi Predsjednistva, da gospoda koracaju po granitnim plocama a ne po betonu kao obicni smrtnici i sitna buranija.
Zasto poturceni KLIX ne objavi kako Banja Luka slavi? http://www.vecernji.hr/oi2016rio/srbija-slavi-vaterpoliste-hrvati-su-sanjali-teodosica-a-sada-sanjaju-i-mandica-1107769 xe xe xe
Sta su ova tri radila sa ovom curom tamo?
Hebes most ako ga nisu krscani ili muslimani pravili....
Rimljani su sluzbeno krscani od 4. st pajdo moj
@krstjanin ja koji si ti pametnjkovic...pa dok jevreji nisu smislili krcanstvo,da citao Sam o tome...samo sta sad hoces da kazes??Koji si ti Judas😉😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (5)