Komentari (365)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi lijepo kad bi narodna skupština RS imala ovakav stav umjesto da odlikuje dokazane ratne zločince Karadžića i Biljanu Plavšić.
@azem odi se zali u Hag
azem...neku presudu za aliju nesto??nemas?jedi govna, neces supljom opravdati 15 presuda za genocid od strane tvojih!
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
UPRAVO TAKO SVAK KO JE POCINIO ZLOCIN TREBA DA SE SUOCI SA ZAKONOM I TREBA SRAZMJERNO DOKAZANOM ZLOCINU I KAZNU IZREKNUTI JER SVACIJI ZIVOT IMA CIJENU PA MA KO TO BIO I KAKO SE ZVAO
A ko se potpisao iza ove izjave..!!! Ja nevjerujem u text.
bilo bi najbolje da Srbija prizna njihov zlocine, a ne nas napast u nase domovinu (znam, imamo djije domovine !!!) :)
sve su to suplje licni interes je kod nas svetinja cim na tvoje red dodje promijeni se covjek 100% nebi trebalo nijedan zlocin braniti svi koji su zlocine pravili trebaju odgovarat svejedno o kome se radi niko nije ovdje cist srbi su poceli hrvati su uzvratili bosnjaci sami takoreci se branili bilo je svega i svacega ne ponovilo se
Šta bi sa Stefanelom? Raja sjedi, nako nam pade, neko reče....
Normalno da necemo braniti lazove lopove,silovatelje ubice itd.Negdje sam vidio naredbu bas iz orasja neke brigade HVO.U naredbi bukvalno pise da se neka zenska osoba privede,radi potreba te jedinice.Nisam mogao vjerovati ocima.Jasno i cisto pise,s pecatom i potpisom komandanta.Pa ko iole posten moze statiu odbranu istih majmuna.To sve treba u jednu jamu koja se zove Blajburg.
Zašto boosnjooci u ratu nisu se zvali tako nego muslimani
Srpsko lobiranje, taaace Bošnje
Klix je nažalost pun mongoloida koji izjednačavaju cijele narode sa ratnim zločincima. Svako odgovara za svoje postupke. Ne može neko drugi da od naroda odgovara zato što su se neke psihopate dočepale oružja.
Žalosno je da se ratni zločini brže ne procesuiraju. To je trebao biti prioritet nad prioritetima. Ovako se agonija produžava, ne daju nam 21 godinu da izađemo iz ratnog filma, a krajnje je vrijeme. Iako iz tužilaštva uporno negiraju, uvijek ostaje onaj ukus gorčine da se optužnice i hapšenja tempiraju prema dnevnoj politici. Mislim da smo svi žrtve ovog terora, koliko god se trudili da živimo normalno, oni nam ne daju, jer imaju interes i korist od takvog stanja.
Vec branite tako sto za iste glasate 25 godina vi ste njihova armija a ne armija mladih
Iz svega što je ovaj čovjek rekao, partijski otpad što sebe zove novinarom odabrao je ono što mu najviše odgovara, tj istrgnuo iz konteksta i izvrnuo značenje svega, e da bi se dodvorio partiji, da dobije tapšanje po ramenu i 2o KM za kahvu i cigare. Puuu!!!
da vidim oće li braniti kad počnu muslimane hapsiti za ratne zločine.
Muslimane kad greškom i uhapse za ratni zločin pa im ga greškom i dokažu na slučajnom kadiluku koji ne želi suditi Muslimanima, dobiju 3 mjeseca uvjetne kazne i idu kući.Ubice iz Sirije-isilovci-dobiju opomenu. Srbima i Hrvatima se sudi.
@kiksi11 kadije te tuži kadija ti sudi
Evo gledam na FACE TV o tunelu u Sarajevu i pitam se koga ta govna hapse pa dovoljno je da pogledaju kuda sve artiljerija gađa po Sarajevu pa u jednom danu da ispale preko tri hiljade granata raznog kalibra ,i da nije čitava ta zločinačka armada Srba pohapšena
Na svim važnim mjestima Srbi od državne bezbjednosti do SIPA tužilaštvu
Naravno da ne treba braniti nikoga tko je kriv za ratne zločine. Ali se treba suprotstaviti neselektivnim i grupnim optužbama. Optužnice treba individualizirati. Da se iz optužnice vidi da je Marko Marković počinio ratni zločin ubivši te i te civile. Odnosno, MM je zapovjedio ili nije spriječio ubijanje tih civila. E takve jasne optužnice nitko ne bih sporio. Naprotiv...
@merebit Pojačan sa SDS kadrom.
zašto se prekinulo s hapšenjem kad su na red došli "ostali"??? nije valjda da su 10% hrvata toliko superiorniji ratnici od ostalih 90% naroda bih, ili možda jesu.