Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Diskriminacija! 😁 😄
a ste dali besplatne shishe uhvatio bi se red do otoke, to bi bolovanje na poslu uzelo da dođe
Zar ti dole sa Ilidze znaju citati?
Potez - odličan. Treba i donacija za nabavku novih naslova.
Sad ce papci reci "ilidza nije sarajvo" 😂😂
Poznavajuci nas narod mozda bi biblioteka i bila posjecena da su u sklopu iste otvorili kladionicu...
Nama ne treba knjiga, daj samo shishu, kafić, alkohola, a pojedinim može i spid i bobe, tad si pravi momčina. A mene kad vide da u javnom prijevozu ili parku čitam knjigu, onda kažu da nisam normalan, da sam besposlen i slično.
Da ovdje narod cita, poskupila bi i clanarina kao i sve drugo. Ovako je besplatno:)
Hajde fino, mada ni polugodisnja clanarina od 10 KM nije bila neka velika cifra.
na ilidzi 3 zuba hahahhaha ko ce citati, sosoni i siptari ahhahah
Sta ti znas sabane, ilidza je za vas postala civilizacija.. Prvo što vode nemate svako malo, a drugo sto kradete obuću po džamijama.. A za kriminal necu ni pričat svaki dan nego izgine, neko bombu baci, neko zapali auto... Toga kod nas nema
Goo user sta ce papci nisu dalje od sebilja vidjeli,, a i dok dodju do sebilja slome nogu ili sjebu auto po onom makadamu.. Jbt stojcevac bolju cestu ima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Stavite lika na ulaz,dajte 2 km ko udje,mozda neko i naleti u biblioteku,ovako dzaba clanska,ko ce da cita knjige pa vidite li koliko smo nekulturni i neodgojeni,bolje reci nepismena raja hoda,procita nesto na mobitelu pa to komentarise ko da je doktor nauka, misli da je vrh,a pravi profesori na margini , u cudu su i sami.