Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve se mane-))
bleeeeee
bleeee
bleeeee
ajmo sad opet: bbeeeeee beeeeeeee
Hajmo narode kao ovčice svi u jedan glas: bleeeeeeee
Za te pare mogu cijelu zgradu sa parkinzima itd napraviti.. Ne nego se ovako peru pare, svakie godine 9-10 milioncica koje ipak zavrse u njihovom dzepu .. FUJ !!
svi prijete,a niko da prstom mrdne..eto samo danas borci..jadnici,ocajni..a mi ostali,samo lajemo ..a nikako da ujedemo nekog!!
mene nista vise ne cudi...steta samo sto ih danas nisu zapalili
a sve nema za ovo nema za ono...ma imaa 70% ode na njih... Kako ih nije stid mamicu im jebacku gorit cete svi!
čast izuzecima al mi smo seljački narod ako možeš namlatiti para daj namlati briga te za druge političari dolaze iz naroda nisu sa marsa
samo ti posmatraj
Nema se para za gladne,nezaposlene,i one sa specijalnim potrebama. Nema se para al mogu da se voze najluksuznija kola. Kako imate obraza? Samo nastavite-jer ko sa djavolom tikve sadi o glavu mu se razbijaju.