Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opalim te golim
Nevjerovotno, Nikad nijedan privreden Mu. Sli. Man ! Sve sami ćafiri. Kod nas sve pošteno. Svako drugi dan po par prorešetanih u Sarajevu. Ali nema veze, to su naši !
Jadni ljudi. Il nisu znali koga treba podmazati, il nisu dovoljno platili, ili je konkurencija platila vise no sto su oni placali - da ih se skloni.
ruzan clanak sa lijepim zavrsetkom,u prdekanu s´njima
Konačno Lijep Članak
@garavi sokak A STO SMARAS NEDO BOG DA STA DUZE NAPISES PS NEMORAS SEBI LAJKOVATI PROVIDNO JE
Nevjerovatno da nema privedenih carinika ako im je za povratPDV-a potreban carinski pečat sa granice?! Carinik im ga je dao da ga falsifikuju ili im je ovjerava fiktivno deklaracije i fakture.
STO ME NA KAFU ZOVES KAD SAMLJEVENE NEMAS