Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za opstanak Bosne i Hercegovine potrebno je jedinstvo svih Bosanaca i Hercegovaca...za opstanak kriminala, bijede i beznadja potrebno je jedinstvo svih onih koji podrzavaju traktoristu. Pa izaberite
Koliko ja mogu da vidim Dodik je svoja obecanja Srpskom narodu ispunio. Republika Srpska je za ove njegove godine vladanja postala nezavisnija drzava od bilo koje Balkanske drzave.Odvajanje je nepotrebno obzirom da ce Srpska Republika ici u paketu u EU.Samostalnost i neovisnost jedne drzave u danasnjoj EU cine:nezavisno skolstvo,zdravstvo.,policija, finansije,nacionalni budzet,planiranje i naravno-nezavisno sudstvo, parlament,vlada,predsjednik.Spoljna politika EU se objedinjuje i ona je nepotrebna R.S. isto kao i vojska
Imadoh fin san, srbin visi obijesen na grani. imadoh puno tih stova ali mi na kraju nestade grancica..
Plan demokratizacije entiteta RS: 1.- Uspostava konstitutivnosti i ravnopravnosti naroda u entitetu. 2.- Izbor novog imena entiteta u saglasnosti sti konst.naroda. 3.- Uspostava organa vlasti prema popisu 1991.g. 4.- Uspostava mehanizama odlučivanja jednakih za sva tri konstitutivna naroda / konsenzus, etničko glasanje/ kao na državnom nivou. 3.- Realizacija Aneksa 7. DMS - povratak protjeranih. 4.- Revizija prometavanja državnom imovinom u entitetu i vraćanje svega otetog državi, te knjižćenje kompletne državen imovine nma državu BiH. 5.- Naknada uništene imovine protjeranih i raseljenih. 6.- Prestanak samostalnog međunarodnog djelovanja entiteta izvan institucija BiH. 7.- Uspostava granice sa srbijom na novoizgrađenim mostovima, uzanoj pruzi, seoskim stazama, pomjeranje granice unutar teritorije BiH, kontrola toka rijeke Drine itd.
Normalno da Dodik ima ovakvu retoriku kad u federaciji kandiduju Atifa Dudakovica, ratni zlocinac koji se bavi politikom, to samo pametni muslimani mogu izmisliti.
Za Mix-a mi postojimo od onog momenta kada ste nas vi pokusali unititi.Malo nas je ali smo ponosni i svi za jednog jedan za sveMozda nismo najbolji ali ti samo mogu jedno reci iz svega ovoga cemo izaci bolji od vas koji imate naciju toliko godina.Pa zar i sam nevidis da ti je nacija krvolocna.Napij te se svoje krvi,krvoloci
Ova zemlja je i srpska i hrvatska i bonšnjačka. SDP - do pobjede!
nemojmo se mrzeti,jer na grobovima dece ne moze da raste cvece mrznje
a ništa referendum? sad je borba za goli opstanak... teeeško i to...nemoguće. Dajte mu sinčini još jedan kredit od par miliona.
JEDINSTVO IZMEĐU SRBA PARTIZANA I srba ČETNIKA-NIKAD,A MOŽDA NI TAD!!!! SA SRBIMA SUŽIVOT DA SA ČETNICIMA NIKAD-ĆERAĆEMO SE JOŠ(matija bećković-dobar pjesnik,šteta što je bolesnik)
SLAZEM SE SA TVOJIM TACKAMA: 1, 2, 3 i 4 a 5,6,7,8,9 i 10 nisu razumljive. No ipak bih dodao u tvoje ime jednu vrlo vaznu tacku, tj: unistiti sve sto je srpsko. Nadam se da ces se sloziti samnom !
Lilo napustio Hayat TV, mozda predje na rtrs
Tako je predsjednice. Opet ce socijaldemokratija da vlada Srpskom a nacionalisti u muslimansko-hrvatskoj federaciji Valjda je i po ovome jasno zasto je Srpska bolji dio BiH. Sad kad smo ocuvali Srpsku, trebamo se vise posvetiti ekonomiji u naredne 4 godine.
Najsmjesnije je da se ova stranka smatra socijaldemokratskom. A nigdje se ne vidi socijalizam ili demokratija, nego samo nacionalizam.
naocare*