Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovoga sto me nazva chetaljem pravi Bosnjak je jedino onaj, koji psuje Dodika i Covica. Znaci, ako si Bosanac, moras se ponasati kao divljak. NIsmo li se borili za multietnicnost, toleranciju, jednakopravnost. Zar ne mogu da budem razocaran politikom nekoga za koga sam glaso. Zar ne bi trebalo da razgovaramo i sa protivnicima, a ne da im tjeramo neki inat, koaliramo sa sljedbenicima NDH i Ante Pavelica i polupismenim mesarima, samo da bi nekom napakostili. Stvarno sam razocaran SDP-om i njihovim guranjem drzave u haos. SDA je barem uvijek bila dosljedna svojoj politici i oni ce jedini izaci iz ove situacije kao pobjednici.
Kao i uvijek, nas Mile je cvrst i jasam
holbruk je umro a sa njim i dejtonski sporazum ostala je samo BOSNA I HERCEGOVINA. Vrijeme je da se pocne zivjet i radit normalno. Kome nepase bosna i hercegovina kapije su otvorene netreba viza.
muslimani moraju da grade svoju poziciiju na sljedece cetri stavke : 1. SADAKA 2.HELJP BAZNIJA 3.BAD DODIG,BAD SERBS 4.BAD COLIC,BAD CROATS to treba uporno ponavljati i ici od ambasadora do ambasadora od viskogog predstavnika pa do evropskog parlamenta samo tako cemo preziviti kao drzava
Nece ovo na dobro, dva bloka a nijedan ne moze nametnut svoju volju drugom, nit iko ikog hoce saslusat a kamoli dogovorit se. U ovom rasulu RS moze kako-tako al ce u federaciji bit s***, sto Dodiku mozda najbolje i odgovara, pa ko je onda tu lud?
A šta je sa izabirom autohtonog hrvata u tvojoj vladi? Kako je moguće da od 8 hrvata u vijeću naroda u rs, 5 je iz snsd-a a 1 iz hdz. Kako od drugih možeš zahtijevati nešto što sam ne daš???? Evo šta Do-dik nudi svojim koalicionom partnerima: http://www.6yka.com/nevidljivi-bozic
http://www.dnevnik.ba/novost i/kronika/vehabije-na-vla%C5 %A1i%C4%87u-naoru%C5%BEani-p u%C5%A1kama-pi%C5%A1toljima- i-no%C5%BEevima
Tako je MILE, TI SI PENCILIN za mungose ! BRAVO !
Mile i nama se gadiš sa Draganom zajedno.HSP HSP HSP HSP HSP
@hamid Pa zjb su vec.Sami ne mozemo nista uraditi.Mora neko presje\'c.Samo je pitanje ko ce dobiti podrsku.A ko \"drzak\".Nema vise povratka nazad.
To me i zbunjivalo,,neko kaze Bok a neko Bog pa nisam znao sta je ispravno.Hvala na odgovoru.
morebit bidne, mada nisu ni oni svemocni - ponekad se i oni za.je.bu ;-)
@hamid Stranci su zaustavili i legalizirali neka oni zavrse ;).A ko je koliko puho mashinu nije tema.Samo u mastii postoji floskula da se moze mimo SAD-a i EU.Sve ces vidjti kroz par dana sta ce se desiti u BiH.
I jedno i drugo je ispravno (bok i bog) jer se ne zna kako je pozdrav točno nastao...moguće od zagorskog pozdrava Bog zdaj, ali moguće i od zagrebačkog Mein bokn (naklon), pa samo bokn, pa bok. Pozdrav koriste više manje svi Hrvati, ali ovisi od regije do regije u kojem obliku, u Zagrebu više bok, u Slavoniji ili Hercegovini više bog.
BRAVO 22.12.2010. u 19:25 Dodik je najbolji politicar u bih !!! BOK !! Kaze li se BOK ili BOG ? Ovo te ozbiljno pitam?
opt hamid oce da stranci za njega prave nacionalnu drzavu nakon sto su popusli rat.....
Ovdje se mora rascistiti po meni ovo je dobro.Nek se zakuha pa neka stranci ukidaju entitete i zavode pravnu drzavu.Ovo je isto kao kada bi u Njemackoj pravili vlast sa Himmlerom poslije 2ww.Ovdje se radi o razgradnji BiH,opstrukcijom se dovodi da puca po savovima.Nastoji se prikazati kako nista ne funkcionira,majorizacija hrvata od bosnjacke strane sto je apsurd.Pogledajte nacionalne balanse u svim kantonima gdje su jedni/drugi vecina pa logika cista.Neka se pravoslavizirana BL bavi zastitom sve srpskog(politika sds-a)a drugima da lekcije daju.