Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ramo Abidovicu otkud ti dozvola da slikajes covjeku auto poslije udesa...nisi ti policija...previse ti trpas svoj nos u neke male stvari kojima zelis da dizes sebi rejting novinara...ne postaje se Bakir Hadziomerovic preko noci :)
Pojam novinar je stvarno sirok i pored \"postenih\" novinara ukljucuje i te koje ti zoves \"lesinarima\". Da nije tih \"lesinara\" dosta mutnih poslova i kriminala nikada ne bi izbilo na vidjelo. Nacin rada dosta novinara, pogotovo pripadnika \"zute stampe\" je stvarno diskutabilan. Pored svega toga tj. bez obzira kako i sta radili ti novinari, fizicka sila osim u slucaju nuzne odbrane nikada nije prihvatljiva. Taj stav gdje je sasvim u redu nekoga pretuci ili jos gore poticanje na fizicku silu je stvarno prikaz jadnog primitivizma a ne neke \"muskosti\" kako bi to neki htjeli prikazati. U takvoj sredini, korak izmedu sake, noza i spaljivanja ljudi nije toliko veliki.
Moze gore, novinari su mozda zadnji u ovoj zemlji koji su smijeli pokazati korupciju i sve te probleme u policiji, politici i dalje... Sad nas ova dubretina moze krasti kako in se svira.
ko daje manje?
Ko mu je kriv kad se zove Rambo.
fuuuuuuuuuj!!!
Ma da vi novinari radite posao kako treba pa da vas covjek zali ali vi ste obicni lesinari i zato vas treba i tuci. Izvlacite se na to da ste ugrozeni kao svi vas tuku, a nikada ne kazete kakv vi odnos i pristup imate prema drugima. Zato kazem nek vas tuku!!!
eh kad se budem htio istrest na nekog nacu kakvog novinara pa ga izderat dobro. jeftinije ovo nego ici u teretanu :)
ramo druze ne daj se...
Novinari ponekad \"u ima slobode\" misle da imaju pravo na sve ! Rove govno da bi postojali !
Mito i korupcija u pravosudju, koji drugi razlog postoji?
Opsa opsasa... Moja bosna,,,,,
Gore ne može biti...Toliko o vladavini prava