Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što je rekla jedna žena u jednoj emisiji: "Neće me psi je*ati, već ujesti..."
Uvesti porez na cuke i obaveznu registraciju. Ima previše gladne, gole i bose djece. Pare od tog poreza trošiti na tu djecu. A ne da se oni kojise bave cukama i na tome dobro offajde.
Ma samo lazu i kradu pare, sta mi imamo od toga sto su oni kastrirani i sterilizovani, kad ih opet gladne bace na ulicu! Sto ih owi mau i wau kuci ne wode, je.bli im oni mater!
Aferim Koldzo, spašavaš pse lutalice dok se dileri po Novom Sarajevu šetaju slobodno i na oči svih građana uništavaju djecu. Naravno, nije unosno spašavati djecu od delikvencije i narkomanije
vratite kerove u stanove odakle su ih izbacili na ulicu!
Općina Centar Sarajevo je i ove godine u svom budžetu izdvojila 20.000 KM za kastraciju i sterilizaciju pasa lutalica, a ugovor o realizaciji tog budžetskog granta potpisali su danas načelnik Dževad Bećirević i direktor KJKP Veterinarska stanica Sarajevo Jasmin Kazazović.