Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...jel program uključuje i otpad od pilećeg mesa?
Suti,budi zadovoljan cirkus autobusom i klaunovima koji masu a ni petero ljudi na ulici.
...da prostiš, al na slici nema ni jednog jedinog :))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Da priupitam kada ce biti lišen slobode lijanovicev reketaš Damir čardzić?
Hoće li odgovarati za nesprovođenje mjera zaštite od elementarnih nepogoda, mislim na ministra Jerku, koji je po funkciji glavnokomandujući CZ Federacije...
Ma treba na godinu dana ukinut sve stranke i ostavit medjunarodnu zajednicu nek oni smisle nove modele. Izbori su bacanje para koje su mogle ici za poplavljena podrucja,a same stranke debelo nas koštaju i nemaju medjusobna rješenja od suludog dejtona.
Taoci? Žrtva? Znači sami birači glasaju za nacionalističke stranke i onda su njihovi taoci? Isto da ja kažem nekome "molim te baci me kroz prozor" i onda se žalim da sam žrtva.
Joj ba za ciji boljitak Lijanovicev heheh ma dajjjjj viseee
Zar ovi iz zgoditka nisu nedavno svi po'apseni
bravo...eto vi ćete nešto učiniti, pa kako vas nije sramota.....majko božija....čudi me kako vas ne gađaju jajama !!!
pa predsjednik im lijanovic ukrao njihove pare za poticaj. ovo su izgubljeni ljudi. porazavujce.
ovde ce uskoro 3. entitet
Vama samo daj entiteta hebo vam oni mater a što se posla nema to nikom a ? Kad bi svako selo danas bilo republika ili entiet.
o evo ga i gosn. kameleon...ne svako selo vec samo 3...RS, HRHB i BiH..samo podeljeni mozemo napred
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma dignite i vi još jedan krst i uživajte - majku vam izdrkanu škutorsku na tursku kurčinu nabijem, nismo mi za vas zaboravili.
Ma lažeš ko vlah, davno ste vi ugasili svima nadu nekim normalnim životom a to se zahvali Bobanu i Tuđmanu, a Dretelj, Heliodrom i ostale logore i druge dogođaje da ti nespominjem kao n.pr. rušenje najljepšeg i najznačanijeg kulturnog spomena Starog Mosta. A koliko ste vi za suživot pokazuje samo onaj vaš krst na Humu ..... tjeraj dalje i soli nekome drugom pamet.