BiH
0

Za Boljitak: Građani Mostara taoci pogubnih nacionalističkih stranaka

FENA
Plava revolucija jučer i danas prezentirala je građanima HNK svoj program, saopćeno je iz Narodne stranke Radom za boljitak.

"Pred nama su još jedni Opći izbori pred koje se nude tolika obećanja i rješenja za boljitak ove zemlje. Narodna stranka Radom za boljitak kao jedini višenacionalni politički faktor u BiH za mandat 2014.-2018. kreirala je Program za 10 koji u ovom trenutku nema konkurencije", izjavio je danas u Mostaru Milenko Paunovski, Boljitkov kandidat za Skupštinu Hnk na Općim izborima 2014.

Dodao je kako je Mostar kao centar Hercegovačko-neretvanskog kantona proteklih godina bio „žrtva nacionalističkih politika koje su Mostar dovele na rub ekonomskog i socijalnog urušavanja i od ovog grada na Neretvi napravile grad slučaj“.

" Boljitak će takvim lošim politikama stati u kraj, uz podršku građana, koju su nam i protekla dva dana iskazali na ulicama Mostara i Program za 10 ocijenili kao program koji jedini može donijeti promjene i boljitak svakog Mostarca, svakog Bosanca i Hercegovca", kazao je Paunovski, te poručio Mostarcima kako će Programom 10 napokon osjetiti revolucionarne promjene i ljepšu budućnost.

"Ovaj grad nikada niko neće uspjeti podijeliti. Ovim putem pozivam sve građane Mostara da 12. oktobra slušaju svoje srce i svoj glas daju kandidatima Narodne stranke Radom za boljitak", kazao je Paunovski, stoji u saopćenju.