Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biće to jako zanimljivo gledati kako junački nebeski narod dere jedna žena!
Ja mislio muško po slici.
Usrali smo se evo od straha :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
udruži se sa Inzkom i osnujte "klub zabrinutih"
upravo tako, svima ista spika
Srbi NISU osudjeni za genocid, već nekoliko oficira, i to za područje Srebrenice. Pri tom od strane političkog suda.
@divizija1389 kakva lapišnica stoko traktorska Lim ćeš preplivati ako znaš plivati.
Dodik ce njoj cunu pokazati.
Stalno oni zabrinuti svi, a niko nista konkretno da poduzme osim "zabrinutosti". Pa br oni imaju s cim ako kilavi Incko nema.
Blago nama, vi ste se zabrinuli. Zar ne bi neke 2. institucije trebale izražavati svoj stav o ovom pitanju npr. visoki predstavnik. Doduše i on je izrazio svoju zabrinutost. Mada čisto sumnjam da će bilo ko od vas "zabrinutih" uraditi nešto. Šta uopšte ima NATO da se miješa u ovakva pitanja? Zar vi ne bi trebali da bombardujete Siriju?
e moj Tito da vidis sta nam rade; hebu i ne prestaju
Što nisu bili i smećari na paradi? I oni imaju uniforme.
Poceo i NATO istu pricu ko i Inzko.. Ljudi moji digli su ruke od nas to se vidi, zato su se sve tri strane nase i digle... Na nama ce se kola obiti svima ponovo... Znaci i ja se pridruzujem izjavama Europe i Amerike, koje su nas napustile, izrazavam veliku zabrinutost za buducnost sve tri strane...
Sroska N1 Tv već uvelikao reklamira DOdikove vizije: Vojska BiH će biti kako je on vidi ili je neće biti. KOMENTAR: TUžilaštvo će biti kako ga Dodik želi ila ga neće biti . I NEMA GA ! Protiv glavnog Salihovića se vodi krivična istraga , a Mihajlović za organizovani kriminal ukrao 55 000 KM ! Američka ambasada će mu izdati vizu za ulazak u SAD ili je neće biti i sve tako !
Bili smo malo zabrinuti - vise nismo, blablabla prošao voz. RS IDE DALJE!
frau.....hmmm...frau hauptsturmfuehrer....frau...zbunita sam
Šta je ovo, svi se nešto brinu za republiku Srpsku! Nek' gledaju svoja posla!
Interesira me sta bi rekli serbi kada bi recimo Hrvati poceli slaviti dan kada su osnovali Jasenovac ili Nijemci kada poceli genocid nad Jevrejima i strasni svjetski rat. Kako razmišlja vecina vjerovatno bi pohvalili taj događaj i poslali duduka i Nikolina na slavu
Jos da postroje OSBiH na tu paradu ,auuuu
Pa nek slave sta hoce, sta je imam sa tim, zaboli me. Mi cemo obiljezavati Jasenovac zbog sebe a sta ce Hrvati raditi njihova stvar.
Pa postrojavanje je potpisao komandant 505. buzimske brigade.
Kolasinac potpisuje za Juventus.