Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budalo pa i moj dedo je izlazio na glasanje...
Samo da Huskić pobjedi u Tešnju, a ostali me ne zanimaju.
" Cobane, vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe..."
NARODE JEDAN MALI SAVJET KOGA NARAVNO NECETE POSLUSATI. Mozda jedino mladi od 18-35, ovi stari SDA,SDP,SZBH,DF,SBB (cast izuzecima) bi dali cetnicima i rodjenu mater za 2 kM. OVAKO, SAVJET JE GLASAJTE ZA MALE STRANKE GRADJANSKE ORJENTACIJE KAO STO SU GRADJANSKI SAVEZ SNAGA CENTRA NASA STRANKA I TD. Ni u kom slucaju nemjote glasati za multi-cetnicku koaliciju; SDA,SDP,SZBH,SBB,DF,SNSD,SDS,PDP,HDZ i ostale starnke cetnika, ustasa i cetobalija danas na vlasti.
Zapamtite oni rade na tome da od vase djece naprave ciganiju koja ce se potucati po bijelom svijetu i da vam srusi pravo da zivite normalno u svojoj drzavi Republici BH. MLADE NOVE STARNKE NISU KOMPROMITOVANE MAFIJASKIM, VELEIZDAJNICKIM I REKETASKIM KRIMINALOM, i po statistici bar imaju 50% SANSI DA KRENU PUTEM NAPRETKA I ODRZANJA NASE JEDNE I JEDINE. Sa druge strane multi-cetnicka, mafijaska banda SDA,SDP,SZBH,SBB,DF,SNSD,SDS,PDP, HDZ je banda koja vam radi o glavi i vama i vasoj drzavi
Hehehe normalno se smatra da covjek postaje zrela osoba u 23.- 24. godini zivota, a nas narod nije sazrio za demokratiju ni nakon 24 godine od pocetka rata. Misle da ce im stranke poput SDA, SDS, HDZ, SNSD, SBB donijeti demokratiju i bolju buducnost. Pitanje je hocemo li ikada sazreti za takvu vrstu demokratije koju vi u EU ocekujete.
Vrli stranće, U dkadu sa normom postovanja i nezavisnosti Sudske vlasti, da li je sve spremno da se Baja procesuira?
@drinsky1. Ja neznam zašto se ti uopśte javljaš. Ovdje je priča od BIH koja u tvojoj glavi nepostoji.Ne sam jod tebe. A bolje da si je prizno da vidiš kako se ide u EU.
Situacija se samo zrela da ga ućeramo BAkiru i Fahri na izborima ! Dugo godina ga krijem al evo konačno prilike da ga zabijem ! Svoj glas naravno.
wigemark...da samo znas koliko je ovih dana prodano...pisi brisi olovaka...a o mrtvima koji se pojavljuju na izborima...ne bih ni da polemisem...
Nametnuli nam diskriminirajuce uredjenje drzave a pricaju o demokraciji. Sve su ovo posledice nametnutog Daytonskog sporazuma kojim ste vezali ruke gradjanima ove drzave i nekim ozbiljnim demokratskim promjenama .
Vjeruješ li ti svojim očima ili meni?
Divi ovog na četvrtoj slici u pidžami!
Pa jel' realno ovo?
Da cijenite udarili biste zabranu nacionalnih stranaka glasanja Mpstarcima. JEr da nije tako kako se u razvijenoj demokratiji može desiti ... MOSTAR ! Dakle mi smo demokratija zrela na nivou Sjeverne Koreje ! :(
Da cijenite udarili biste zabranu nacionalnih stranaka ko glasanja Mostarcima. JEr, da nije tako, kako se u jednoj razvijenoj demokratiji uopšte može desiti ... MOSTAR ! Dakle, mi smo demokratija još uvijek na nivou zrelosti Sjeverne Koreje ! :(
Ovakve termine mi ni profesor demokratije nije zadavao