Komentari (263)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi Bosanaca iz Bugojna i Laktaša što levate Srbe...
Bošnje su narod koji ima memoriju pamćenja samo dvije godine unazad. Lakše metar u dupe nego milimetar u glavu. Uvijek ih neki kvislinzi izrokaju jugoslovenstvom, bratstvom i jedinstvom sve dok ne okončaju u jednoj od masovnih grobnica. Fakat najgluplji i najnaivniji narod planete..
Zatvoriti racune Integral Inzinjeringu i Prointeru, i rezim pada. Jedino je pitanje da li Trojka zeli i moze bez Dodika. Oni njega cijene.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Hajde probaj Dodooooo
Probali su sto put da unište bošnje, probaće i 101 put..Ko ne pamti historiju uvijek mu se ponavlja, ko ne pamti genocide, okončaće u jednom od njih.
Zatvoriti racune Integral Inzinjeringu i Prointeru, i rezim pada. Jedino je pitanje da li Trojka zeli i moze bez Dodika. Oni njega cijene.
Mile pere miga za kredit mmf-a
Ja neznam jeli lahko u danasnje vrijeme bit Srbin
naravno da ces platiti ovi nemaju pristupa racunima🤣 dobro nije mislio mozda na Sarajevo kako kaze Muslimansko nego istocno mozda🤗
može pričati ko šta hoće, ali više je Mile napravio za državu BiH, nego Bake. Priča on jedno, zbog svojih birača, ali je bitnije šta radi 😉
Misli kad podje na Sarajeco Pusti snovi😡
Jedini Bosanac koji im je valjo je Đinđić, a njega usmrtiše ko Kenedija, ostadoše im ova dva Bosanca, kockastoglavi i ovaj sa đozlukama
Jesu vam dobri migovi tako ste i 90tih govorili, pa kad su F-16ke uletile nigdje MiGova. Jucer vam dron letio nad Srbijom, sve snimio, MiGovi poletjeli kad se dron vratio u Kosovo 😂🫢
Dvije karine.
Treba za Dodika ronilacka oprema ,a i za Vučica
Buduci da su ti investicije za lobiranje po zapadu propale sada mozes samo da angazujes ovu narikaču preko Drine da kuka za tebe moj Mile.
nosat" ce te vi opet djecije tute i pokazivati kad vam NATO zagrmi po Srbiji a ovima pravoslavcima u BiH bi preporucio da pogledaju ulje u traktorima i ima li nafte dovoljno do Drine ..
Eto i Dodika ce imati priliku da obuce jaknu ove jedinice i da time dolaze koliko smo u dobrim odnosima sa RS.
Srbija i Republika i treba da se drze zajedno i da se dobro prijateljstvo i saradnja nastavi izmedju Vucica i Dodika.
Lepo je videti raspolozene i dobre prijatelje!
Lepo je videti raspolozene i dobre prijatelje!