Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bi se zakleo da je ono na prvoj slici krokodil, a ono pored njega dvije kornjače
Nemoj se kleti ako nisi siguran, nego jesi ti siguran? hahahah Eto ostadosmo uskraceni za komentar na ovoj slici. ;-)
..a, majmuni u predsjedništvo......samo ovce na suncu ;-))
kaže "lemur sa bebom lemurom"... ja konto lemur sa bebom žirafom!
Slika broj 9 mnogo vise govori o covjeku nego o zivotinji u zici
ovo neki sibirski lav... vruće mu na 36°?
netom, kad se prođe Pionirska dolina dolazi se u "naselje" Poljine i tu je nastamba endemičnih vrsta životinja a isto kao medvjedi se ladaju u bazenima.
GLASANJE: Velike sile opet preko nasih ledja.
Btw, jedna od ovih kornjača je možda moja koju sam dao prije nekoliko godina Zoo vrtu...King Kong se zvao :3
Otkad to imamo krokodil?
Zoo nam je fakat prilagođen slici države....Medvjedi se kupaju u bazenima, narod ko ovi lamuri kući havlja zeleniš....a ove Alpake iste one što u krznenim cizmama paradiraju Ferhadijom za ek.skluzive... :))
Medo je snimljen u pokretu jer je "krenuo ka bazenu" i zato je malo "out of focus". Ili se zamaglio objektiv. U svakom slucaju vidi se da se radi o medvjedu. Odmah smo ga prepoznali.
Zoe, mozda ljubazno zamoli prolaznike da otvore vratasca na ogradi. Nisu svi isprepadani kao nas fotograf u bijegu :-)
Kod mene se prije nekoliko godina pojavio jedan medo i dosli policajci i ubili ga. Isti slucaj prije 10-tak dana u GTA Toronto. Mislim da je dosao u Newmarket. Gledao sam svojim ocima kad u parku iz pistolja policajac puca u srnu. Bila je na golf terenu. Mozda je i srna bila prijetnja za bezazlene golfere.
Jest fino vidjeti baju iza zice..
Slika broj 9 mnogo vise govori o covjeku nego o zivotinji u zici.