Komentari (287)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alija se okreće u grobu kad vidi koja mu bagra dolazi na mezar
@fbUser1570888411 cudi me da sjelina vec nije odnijela ovaj dio ili se prolomila kakva rupa kao ona kod ajnadzica u parku promjera 48000 KM
Evo i sami priznajete da imate 32,7 kako reče i ovaj Rambo, a ljutite se kad vam to kažu Srbi. A i hrvati znaju da vas sprdaju
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
"Lider SDA Bakir Izetbegović, kazao je da je bio privilegovan što je sin Alije Izetbegovića" I Grigor je privilegovan što je Bakirov zet
@A_Qmega Vanbračni suprug ili zagondžija na našem?
bakire 90% njih nisi trebao pustit da udju u mezarije a kamoli da ti stoje na alijinom mezaru i pogane to sehidsko mezarije ali molicemo alaha a moli i ti da kisa padne da sapere pogan od tih pogani
e moj alija sta dozivi da ti ovakvi poganceri pogane mezar ali dace bog da kisa padne da sapere pogan od tih peksina
Sve je to u redu ! Alija je bio predsjednik predsjedništva, vukao više dobrih nego loših poteza ! E sad jedno treba naglasiti ! Bosni i Hercegovini ne treba kult ličnosti niti politička dinastija Izetbegović ! To je iza nas ! Treba graditi demokratsku građansku državu, bez kulta ličnosti. To ni Alija nebi htio da može utjecati na sve ove ceremonije !
kamo srece da nikada nismo ni culi za izetbegovice
Sve neki muslimani - praktikanti (tako se predstavljaju), a ne znaju da se sura El-Fatiha uopste ne uci na mezarju, da je novotarija El-Fatihu uciti kraj kabura i da imaju dove koje se prouce kraj mezarja, ili ako ne znas dove, dovis kako znas za umrlog. Tesko onima koji se pripisuju islamu sa ovakvim liderima.
@gooUser1570900893 1. Prvo nauci da pises Kur'an. 2. Nadji mi dokaz u praksi Poslanika s.a.w.s. da je u ovoj i slicnim prilikama ucio Fatihu, pa se onda javi. 3. Ne moras da slusas, zato Bosnje pune Drinu svakih 30 godina.
@RepublikaBiH2 Na vakat se sjetili, Samo 30 godina kasno.
godisnjicu na mezaru obiljezava bagra koja se dobro uhljebila,
bas je zasluzio da mu se dode na mezar
Što nisu mogli Karadzic i Boban uspjeli su ovi njegovi,raseliti nas i otjerati iz Bosne.
Gdje su Konakovici, Niksici, Kojovici i ostali misevi? Da im nije bilo rahmetli Alije danas bi prodavali paprike u velikoj srbiji.
Zbog te ideje i vladate na 23% BIH
SDA je šupačka organizacija, a za rahmetli Aliju bih dao život.
"Velike su šanse da na pravi način završimo njegovu borbu"... kako to izgleda? Da svi postanemo vjernici na njegovom putu?
Demagogija od A do Z, stara SDA prica koja vise ne pije vode.
👏👏