Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ste vi bolan razočarani i kakvi crni migranti . Sta razočarani, ova država baca svoj vlastiti narod u vatru i očaj a da se brine o nekom migrantu odn kvazi migrantu kojem se diglo iz mirne zemlje u Eu jer hoće da nehljebare po socijali. Tu nema 20% istinskih izbjeglica . Mi smo bijeda i mizerija i da mi nekom pomognemo a sami sebi nemozemo pomoci. Gladan gladnom nepomaže. Mi smo presiromašna nacija i država.
Hebali vas oni, pljackaju, kradu i otimaju na svakom koraku. Razocaran sam ja u Drzavu koja je dopustila da joj kojekakvi kriminalci sa Istoka hodaju kako im je cejif
Klixe pederi , obrisali mi komentar
BH vlasti (citaj LOPOVI) u sva tri entiteta NIKADA NISU BILI IZBJEGLICE...zapamtite to..ONI SU BILI VANI U "SLUZBI" BH DRZAVE, SA LAZNIM PECATIMA SKLUPLJALI DONACIJE I TRPALI U DZEP....TO NIKADA NISU BILE PATRIOTE NITI IZBJEGLICE....sjetite se videa JEDNA VRECA ZA MOG BAKIRA) ..a o ostalim lopovima iz druga dva entiteta se ne treba ni govoriti....
Do nedavna se pisalo Orban fasista na ovom portalu a vid sad ovo koliko Orbana..
par hipija i majmuni
Vodite ih kuci
meni je ovo najjače.kao da su hotel sa 5 zvjezdica. "Najveća poteškoća koju imamo u planiranju našeg menija je shvatiti koji obroci odgovaraju svim kulturama i kulinarskim potrebama. Naš tim iz kuhinje se odlično nosi s tim", kazali su volonteri iz CollectiveAida.
Ma ovo nisu imigranti. Ovo.su lopovi i narkomani koji hoće dokopaju njemačke socijale. Jeftinije je stoku potrpat u avione.i vratit.u države iz kojih su pobjegli. Ovako te hrani, te oblači te pazi. A ko nije sa.ovom.stokom imao.posla nema.pojma. Ovo nisu imigranti koji bježe od rata-ovo dolaze iz zemalja gdje nije ni bio rat.
obije ti supu, da prespava posere se napiša i kad ga ufatis noo pliz, a jbo majku deblji od mene...
Još malo i biće ih vise nego nas. E onda smo najebali
Vodite ih svojim kucama
Zahvalice vam se nozem u ledja
De stavite im malo mišomora.
Razocarani odnosom bh vlasti? Ja bi bio sokiran da ta vlas uradi bilo sta normalno.