Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove fantomske snage nece branit BiH vec ciljeve NATO saveza, a NATO ce lokalne kerove drzat na lancima...
sto volite s.rati. za ove c.etalje: 92-95 je pokazala vasu \"hrabrost\",ne znam kako od stida mozete na tu temu.Poklopi se \"nebeski junacki narode\" sto svaki rat izgubi,iako ste sve predispozicije imali da ga dobijete,falilo vam je nesto,kao npr. srce i m.uda.
Svi bi vi u vojku papci jedni....u vojsci su dobre place i super se zivi a vi se sa pola marke3 u depu prepirite prek facebooka i pravite herojstvo...zar nije bolje raditi i sve svoje imati skupa..hahaha papci niste vi za vojnika nego da sjedite u podrumu i ovako komentirate po netu...
molim vas general pukovnik Miladin Milojcic i on glavno konj za bosansku vojsku pa moze ih samo navest da nas ponovo pobiju majku im cetnicku
NATO je saveznik BiH a tebi to ako smeta tvoj problem.Strateški cilj BiH je ulazak u NATO.To je nezaustavljiv proces,laktasenko to može samo blokirati kada BiH bude\"pred vratima\"NATO-a,sama ta pozicija je praktično članstvo.Članstvo BiH i njene vojske u NATO je nezaustavljivo.Vojnicima sretno.
\'\'Krivo sjedi,a pravo se kuni\'\'-narodna zapovijest. A ovi sto su se zakljinali u Pazaricu-sve do jednoga, \'\'stoje mirno,a zakljinju se krivo\'\' p.s.-Ovakva je bila situacija u bivsoj JNA,gdje su svojoj zakletvi ostali vjerni samo SRBI.
jad i čemer
Salji marvu u Afganistan
Spremaj se vojsko još ništa nije gotovo.
rambo kličić je iz cazina paneglu, i krajina nije banovici i okolina....
Mensečini da sam vidio ROmba iz Kličića kod BihOća!!! :p
nasa vojska na tuga
a gdje je vama mornarica u CG da nije :D
MOLI SE ADMINISTRATOR DA SPRIJECI OVU DVOJICU C-ET-NI-KA OVDJE KOJI SU PLACENI OD GENOCIDNE SMRDSKE DA DAN NOC VRIJEDJAJU I NPADAJU BIH PUTEM SAX PORTALA!! SMR-A-D-OVI MOZTE DA NAM -PU-SI-T-E !! GLAS
Ko ima srce to se vidlo u zadnjem okrsaju! Ko je imao svo oruzje i orudje a nije postigo svoj cilj i unistio Bosnjake I TO SE ZNA! A da nema vise JNA i da Bosnajci nisu rasuli i golih ruku to se ne mari... :) Akoboga bit ce nas duplo vise nego nas i bilo prije rata!! Sine sljedeci put ga pushite bas hao u Hrvatskoj!!! Moli Boga da opet ne dodlje do rokanja jer nasih 5 minuta ce jos da dodje! Posalji mi sliku od sestre!! Alen Jastreb!!
:) http://www.mod.gov.ba/files/file/bilten5/Bilten%20MO%20i%20OS%20br%205%20HRV%20inacica%20za%20web.pdf
Da ali cemo zato sljecei put zive da vas palimo.... Vec spremi traktor i potovari krmad i goveda.. Zivi bili pa dozivjeli. MI SA VAMA ZAVRSILI JOS NISMO !!!