Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do mog sela uz Bosnu kod Visokog se nalazi veliko polje gdje nema nijedna kuca. Moji poznanici su me nekoliko puta pitali zasto se tu ne grade kuce, jer su sve uz brdo i u brdu. Ja samo kazem: "Dodji ovdje u sezoni poplava i vidjeti ces zasto", jer je cijelo to polje u tom momentu pod vodom. Jednom kad ljudi shvate da prirodu ne mogu prevariti i da se pocnu ponasati odgovorno prema istoj necemo gledati ovakve gluposti koje su vecinom izazvane losim, a ne kazem, nepostojecim planiranjem.
Prate li vlasti situaciju na terenu teško izac na kišu slikat se da vidi narod ko je odgovoran i kolko su uradili svake jače kiše isto sve poplavi vlast prati iz kuća stanova vila situaciju na terenu kad ugrije izaći oni obećat vama opet štetu namjerit.tako dase ne plašite do sledece kiše jace.
Jbt 90%planete ima problem sa vodom nestašica mi ne znamo kud cemo s vodom tušimo se