Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad mu platiti kartu u jednom smjeru za Kabul, kod brace tallibana. Bolje i to nego da ispire mozak djeci da idu ginuti opet ili jos gore da napravi neku piz*ariju u BiH.
Ovakvi nikad ne idu ginut, vec salju djecu od sirotinje.
Klix prenosi vijesti sa SRNE 😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ovakve treba slati među svoju zatucanu braću u Afganistan.Nema on šta tražiti ovdje
Ma ja Afganistanci zatucani, a vi alkoholicari sto ustajete u 12 i cuclate nargilu vazdan, vi ste moderni i nezatucani.
@VakcinaJeSpas popij jednu lozu za nerovozu i jedno pivce za zivce, talibacicuuuuu mali ako ti se ne svidje ovdje sa alkohohlom idi kod smrdljivhe brace Saudijaca ili talibana
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sta vam znaci ovo vehabija? Zasto je ovaj covjek optuzen, a iz reda srpskog naroda takvi imaju vodece polozaje?
nemoj te da ga pustate neka trune u zatvoru kada je budala, on je naso da sprovodi neku vrstu dzihada i tetorizma budala matora
jesmo se usrecili u federaciji
Peter Parker, Stephen Strange i Bilal Bosnić.
Vođa "vehabija". Izvor genocidaška SRNA. Jak izvor k'o i entitet.
Bilale, budi miran...UZP ovci se usrali i na pomen tvog imena...Allah da te uputi na prava mjesta i da ti podari zdravlje i dug zivot...smrt fasizmu i UZP u!
Ima nas par hiljada kojima.porodice zavise od americke vize. Posaljite ga sutra pravo na ambasadu, pa posle nam jos i porez udarite jer nismo donijeli dovoljno posteno i znojem zaradjenih para! Nekad je tito lopove slao vani da donose kapital, mi sad evo idemo od muke, a postigli ste da americku vizu dobijemo na godinu dana, a ukrajinci kojima je danas rat pred kucom, dobijaju na 10 godina! Sve su nam rekli ko smo kad nam nedaju vize! Ko nam je ono min.vanjskih poslova????
Bilal će da ti sredi na 20 godina ako hoćeš.
Bilale, pošto bi se raznio u parlamentu?
On je nas brat a vi sto serete po njemu i ljubite grlite Draska u Tuzli nabijem vas na k
Zar ovakvi zaslužuju da budu na slobodi, države i kur.a
A zasluzuju ratni zlocnici jel tako?
daj sredi nekoga da smiri Jansu u sloveniji.
Odkud pa vođa vehabija? Vehabije ne postoje oni sunizmišljeni u fantaziji onih koji bi za sebe slobodu i ljudska prava,ali ako neko vjeruje onako kako misli da je ispravno onda tu prestaje i sloboda govora i ljudska prava. Po meni on je osuđen bez ikakve krivice i bez dokaza.
on je normalan covjek.cuj vehabija.to je izmisljena rijec.znal iko konktreno sta znaci vehabija.ccc
Odličan kandidat za predsednika iz reda Hrvata BIH
Oćel u Krug?