Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAĆO! MORAMO USPOSTAVIT NOVI POREDAK! ZNAČI MI SMO SVI SRBI I MORAMO SE SPOJIT SA SVETOM SORABIJSKOM ZEMLJOM SRBIJOM U VELIKU SRBIJU ! NEMOJTE BITI HERETICI ! SAMO SLOGA SPASAVA SORABINA!
JA SAM MISLIO DA SAM JEDINI KOJI JE SPOZNAO ISTINU O SORABIJI. SAMO SE TREBA BORITI PROTIV OVIH HERETIKA I VRATITI VELIKU SRBIJU I OCISTIT SVETU HRIŠĆANSKU ZEMLJU OD NJIH!!
Ne mogu da verujem brate sorabine uskoro ce se pevat nase pesme po cijeloj Sorabiji ! Slava Sorabiji !!!! <3
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A koja naša vlafa se ne navi samo sama sobom i ničim drugim ...??? Istina, ovi u TK su vrh vrhova, kod njih kolo vodi osuđivani, ali ono baš sa dna kace - k r i m i n a l a c
....naša vlada .... moj grijeh ...