Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast ljudino
Mnogi bolesnici ne mogu skontati da žena nije lopta da se neke budalom igraju sa njihovim životima..mnogi imamo žensku djecu, žene, majke i sestre pa nek malo razmisli što pišu i što budale podrzavaju u takvim slučajevima..meni je iz duše žao ovakvih žene a još tužnije što je i curica ostala siroće..
Sa ovom izjavim optužuješ i samog sebe ne sjećam se da si pomagao žrtvama, ako jesi kad gdje i na koji način.
Rijetko vidjen intelekt.
O vladika pa ti zaboravio da si nijemo posmatrao zločine vojske i policije rs i regularne vojske Srbije u BiH ,otrijeznite se i kažite ljudima gdje su i ostale masovne grobnice i prijavite zločince.
Super si sve rekao... BRAVO SVAKA ČAST. . Samo nas zanima . Gdje si bio za vrijeme agresije na BiH . I ko je tad nijemo sve posmatrao....
vladika što si nijemo posmatrao logore i srpske agresore i genocid
George Clooney za sirotinju.
Fino rečeno
procitao sam vjerske knjige i tu je odnos prema zeni katastrofa. tako da bilo sta vezano za vjerske institucije ne smatram relevantnim
"Kad je Adam zaspao, Bog mu uze jedno rebro i ispuni mjesto opet mesom. Bog načini ženu od rebra i dovede je Adamu. Adam povika - To je meso od mog mesa i kost od mojih kostiju. Ona će se zvati mužica, jer je uzeta od muža"
Mogao je dodati, drage djevojke i žene, nisu bitni BMW, mišići i pare, nego da je čovjek, kako prema tebi, tako i prema svima...
Kad bi to dodao crkve bi bile prazne, 90% ljudi koji idu u crkvu su zene. Drze nasi popovi cesto besjede o drustvi i sve su protiv muskaraca.. Populizam kao prilika da se uzme lova nije izuzetak ni kad je crkva u pitanju nazalost.
@Tvrtkovci upravo tako. Samo prošetat čaršijom i vidiš šta je sistem vrijednosti, prvenstveno ženski sistem vrijednosti