Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam crvenu liniju povukao kod dodikovog kredita za vilu u beogradu. Covjek siroke ruke opecatio pecatom vlade da se vidi kako je krkan vlasnik svega u smrdskoj.
Osovina zla :D
Treba i nama jedan Nebojša Preletačević da se igra sa nervima i umovima ovih nenadmašnih vječitih stranaka i njihovih manjih satelita, kakvi SP i DNS jesu. Beee, beee, beeeeee, pobježe mi krdo, stado, tor, beeee!!!!!!
Dodik, Pavić i Djokić...trojka koja je ojadila srpski narod u BiH. To govore rezultati i djela, a ne politička laprdanja.
i podrska za 55 načelnika SNSD, 1 iz SP i 1 DNS. Pravedno i ravnopravno raspodjeljeno :)
Oho, valja veliku koaliciju pravit. Sta je Dodo, ne pusi narod vise referendume i "ugrozavanje Srba"?
Si ravnopravni a Mile naj ravnopravniji