Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo samo DF puni svoje kadrove ovim koji nisu prosli na izbornim listama, umjesto SDP ovih kadrova.
Well, that escalated quickly...
To znaci: direktor "leti" s pozicije, smanjice place uposlenim u Zavodu, ali pitanje je ko ce doci na poziciju direktora? Ovaj je bio iz Lijanoviceve stranke. Show moze da pocne!
jebote drzava prvi put se u zivotu prijavio na biro i gle sto ovi otkaze djele
_"Novi privremeni UO koji će djelovati najduže tri mjeseca sačinjavati će Emir Đafić, Kenan Kamenjaš, Biljana Šišić te član iz reda upolsenih Antin Ivan Širić i Pemba Pantelić, dok će NO sačinjvati Admir Hodžić, Mersa Kruško i Draženka Filipović." 8 ljudi u upravnom odboru? I svi oni primaju plaće? Pa dragi Bože da ste NASA ne treba vas toliko. TAKO SE ULUDO TRŠE PARE!
Pocela primjena novog zakona ^_^ bas su brzi mora se priznati :D
Ovaj minus je od uhljeba :D
Šta ste do sad čekali, imenovani kreteni dijelili regres od 800 do 2700 KM ...??? Ovo je trebalo davno uradit, sad je jedino pitanje da li je za ostavit iti jedna čistačica u bilo kojoj područnoj ispostavi ovog Zavoda. Sve komplet potjerat - od čistačice do direktora Zavoda .... sve goli uhljeb SDA
jel ovo zbog demonstracija...