Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne samo zavoda Pazarić. Sve zavode za djecu i nemoćne u BiH.
U Zavodu Pazaric je SBB DIREKTOR,i prije njega SBB DIREKTOR,prije njega SDP DIREKTOR,prije SBIH DIREKTOR,prije SDP DIREKTOR.Jasno????
@realista25 pa vidis da im to nije cilj da odgovorni odgovaraju vec da pokusaju spasiti vladu KS i skrenuti ssa veceg problema a koja je katastrofalna.
@realista25 zašto je SDA glasa protiv juče?
https://www.dnevno.ba/vijesti/kako-je-omer-cemalovic-vjestacio-dalidu-burzic-iza-zatvorenih-ali-zakljucanih-vrata-u-njezinom-uredu-139933/
Gdje je ispekcija bila ,ko je djecu obilazio ,to treba kazniti.Dok su uzmali pare da sute dobro je bilo.Neka provjere gdje su se trosile pare i koliko i nace krivca...Ovo izgleda ko u 15 stoljecu vlas osudi jednoga pozove narod koji je zeljan krvi i odrube mu glavu i nikom nista naravno kome su idrubili glavu nije kriv..
Slike su jezive, zaista. Ali mi sva ova hajka i protesti smrde na one kantonalne smradove. Prpa da ne odu sa vlasti, kad se formiraju veći nivoi i fataju se bilo čega da se sačuvaju. Ovo treba dovesti u red, kao i štošta drugo, a vi ćete, sigurno, letiti.
Treba ispitati tko je povezao djecu pa ih uslikao.
@dinky00 mrs pasce
Pa ja, kanton i treba, jer kanton upravlja zavodom. I protesti treba da su pred kantonom.
Bošnjaci su genocidan narod koji muči i vezuje decu lancima
Treba rusiti Vladu u KS.Dio te Vlade je SBB koja vodi i upravlja Pazaricem.
@realista25 baš bot! vlada KS rasvjetlila sta su tvoji radili 30 godina ovoj djeci! zato bi ih ti mjenjao?
@realista25 to ti ironicno?
Ovo je ta politika BIH mocnici i lopovi politickih stranaka su svoju djecu zastitili obezbjedili sa novcem firmama itd a za narod se ne brinu . Zato ljudi probuditese nedozvolite ovim politickim govnarima da uniste BIH i ljude u njoj.
HDZ je u Parlamentu FBiH jucer otvoreno bio protiv stavljanja na dnevni red situacije u Pazaricu. Svi njihovi zastupnici su digli ruku protiv.
I SDA selamaci drug!!!
Fahro i Zeljko moraju skinuti ovu vlast u ks, ako im je u cilju da grad prezivi od kriminala droge ubostava i reketarenja. Postalo je rizik prosetati gradom da vas ne stigne zalutali metak od nekog "mangupa".
@Aliibaba odjebiiii jbo tiii sda staruuuu
@bezzenick Ne psuj rumunu. Uspricam ti svima i zivim i mrtvim. Ne psuj pleme ti rumunsko.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta je dosad bilo?bez inspekcije i stručnog nadzora??u stilu :dobar je on iz naše je stranke taman nepismen bio/bila!?
čemu minusi kreteni retardirani?pogodio vas u sridu a?važno se uhljebiti i ne raditi ništa Mamiću vam nepismeni!🐒🐒🐒🐷🐷
Prije par godina sam radila na jedmom projektu u Pazariću i upoznala sam tamo divne ljude koji su se fakat trudili da "djeci", a djeca su svi oni koji borave tamo makar imali 60 godina, omoguće što dostojanstveniji život. Za stanje u Pazariću smo krivi svi mi, a i vlada koja se nije ranije uključila i obezbijedila više novca za śtićenike.
Povraća mi se više na sve ovo. Istražite SVE, do najsitnijih detalja, pa onda iznesite javnosti ISTINU! Zašto su vezana djeca? - Prvo i osnovno je pitanje. Koliko pročitah, doktor lijepo objasnio. A s druge strane, je li ovo način da skrenete pažnju sa lopovluka i krađa u Zavodu Pazarić?! Smrdi mi sve ...
@Bubasvaba5 samo skretanje paznje nista drugo. Sve to sto se nazalost desava u Pazaricu se desava i u mnogo razvijenijim zemljama nego u ovoj nasoj BiH
https://www.index.ba/stjepan-kljujic-kos-djeluje-u-bih-sta-mislite-zasto-postoji-nasa-stranka/