Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nakrali ste se dovoljno sada malo štedite, kome solite pamet majku vam više
Nova sistematizacija radnih mjesta u JKP-ima i državnoj administraciji je svakako prioritet svih prioriteta. Tako će se stvoriti zdrava osnova za sve ostale reorganizacije - sve do reorganizacije Države BiH. Lopužama će se izbiti sve predpostavke za mahinacije i krađe.
U ostalom to stoji u Osnovnim Odrednicama DF-a "12 - 22", koje ste ojavili prije neki dan.
Pa sad vas Dino Konakovic ofira ovamo da vam ne pada na pamet da spasavate i jacate komunalnu Privredu,koga vi lazete,haha.Pa 20 godina ste je isti vi pljackali,nije logicno da vam je sada doslo da je spasavate.
Samo naprijed sa racionalizacijama, i ulaganje u privredu, jedini put ka uspjehu...
odličan potez vlade ko se razumije u ekonomiju za o čemu se radi