Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlado, mrš u PM
zamolio bih vladu da mi odgovori, GDJE SU MOJE PARE KOJE SAM GODINAMA UPLAĆIVAO KROZ DOPRINOSE ZA ELEMENTARNE NEPOGODE, mamu vam vašu!!!
sinisa@@@@@,,,pa negdje na nekim racunima privatnim u inostranstvu evo ti odgovr
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
joj levata hahahahaha sad lafo oni nasli upozoravat kad nema nikakve opasnosti,pa sto niste 15 maja tako upozoravali ccc
svi smo zaboravili 03.02.2012 godine kada nas je pogodio ciklon i donio nezapamcen snijeg. Samo je tada bilo hladno pa se poplave nisu mogle odma odraziti na stanovnistvo kao sad. Niko nas ni tada nije upozorio. Treba narodu biti jasno da ce se ovakve stvari ponavljati i da ce biti sve cesce! Mozda i ovog ljeta dobijemo jos jedan ovakav ciklon. http://www.klix.ba/vijesti/bih/visina-snijega-se-mjeri-metrima-vozila-i-ljudi-zatrpani-u-lavinama/120204002
Gradjane treba upozoriti,to je najbitnija stvar u ovom trenutku,ako znamo sta se prezivjelo i sta se ponovno moze desiti.niko nije n isumnjao da moze doci do ovakve katastrofe,ali sad trebamo misliti i na najmanju sitnicu jer bi ona mogla biti kobna za neke od gradjana.
svu bi ja vladu u nasipe samo da im glava vori da nas mogu obavjestit kad naidze poplava .Nedaj boze.
blago nama na ovakvoj vladi
Sta bi mi da nemamo takvu Vladu kasnite sa upozorenjem jedno 10 dana ali bitno je da sad izdate upozorenje
sad kad postave u vladu ministra za kijamet.
Šuti bolan,ne daji im ideje.
samo nemoj slusajno da mu plata bude ispod 4 milje...
NEK SE ONI BAVE PROGNOZAMA GDJE JE NESTALO 20 MILIONA ZA CIVILNU ZAŠTITU A NE KO ETO STALO IM ZA GRAĐANE JOJ OVO JE VIŠE PROVIDNO HAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAH
E hvala Vlada...najbolji ste
Pika li se ovo prije nego izađe u Službenim novinama ili se narod može početi iseljavati sa ugroženih prostora samo po ovom upozorenju?
tako to radi odgovorna vlada...blagovremeno upozorava gradjane na moguce vremenske neprilike...svaka cast
reci mi da si se salio
pa vama nikad ugoditi..ako ne obaveste na vreme i narod postrada ne valjaju...sad kad na vreme reaguju opet ne valja...stojim i dalje iza toga da odgovorna vlada reaguje pravovremeno..bilo cija da je
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vladooo Georgiev
Svako upozorenje je dobrodoslo, jer moramo nauciti nesto iz svega ovoga i poceti ozbiljno razmisljati o upozorenjima i prevenciji prije svega! POhvala Vladi.
Nakon svega sto se desilo jadnim gradjanima mislim da se situacija mora pratiti i da se stanovnistvo mora upozoravati na moguce opasnosti..Narocito ruralna naselja gdje su ljudi odbijal ida se evakuisu i nisu vjerovali u opasnosti koje im se mogu destiti.
Ti ne misliš, već pišeš šta ti Kemo kaže. Šta je nesposobna Vlada radila 15 Maja, gdje su tada bili da upozoravaju
Vlada konstatno radi u interesu gradjana i odlicno je da bar neko misli na nas i daje nam kako finansijsku tako i sve druge vrste pomoci
joj sdp jugend,dosadni steeeeeeee
ame1: sad sam ti pregledala komentare i imam jednu molbicu: imam malog od tetke, dobar momak i odlično zna s internetima i kompjuterima. U kući im samo otac radi, teško je. Ima li kakve šanse da ga uzmete za ovo komentarisanje, makar privremeno? A i da tebe malo odmijeni, ne valja toliko gledati u ekran, oćoravićeš.
cirkus od vlade,u njihovim ocima je narod glup,pa degeni jedni nece opet 4 dana neprestano padat kisa.bice lokalni pljuskovi .koji levati tito dragi.
pa zar toliko glupo izgledamo da nas ovako transparentno prave hajvanima...
izgleda da tako izgledamo