Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve su upropastili, Energoinvest, Unis, Agrokomerc, Famos, Sipad, TAT, Hidrogradnju, Natron Maglaj, Soko Mostar, Krivaju, Igman Konjic, Vitezit .......ITD ITD ITD.....A sad im ova prevarena i izdana sirotinja kriva za rusenje nekog ustavnog sistema. U zadnje vrijeme napadaju na privrednike koji jedini stvaraju novu vrijednost i pune budzet da bi ga Vlada sa svojim nepismenim podobnjacima mogla rasipati... pa napadaju na Imamovica, Radoncica, Bektu...da su pametni ovi privrednici da prebace firme i posao tamo gdje ce ih cijeniti a ovi sto vole Tihica i Silajdzica i slicne haraclije neka onda idu njima da im obezbjede egzistenciju.
LAZHETE GAMADI POLITICHARSKA...
hmmm interesantno je da do sada niko nije objavio sta su konkretno zahtjevi MMF-a za provodjenje aranzmana ;) Mogao bih ruku u vatru staviti da se zahtjev odnosi na smanjenje javne potrosnje...ali kako ce to federacija izvesti, mislim da njih bas i nije puno briga. U tom slucaju, Mujezinovic vodi jako losu politiku ;) Usput, zar on ne rece neki dan da su se scve dogovorili? ;) Los chovjek, kao chovjek, i na pogresnom mejstu; Ubitacna kombinacija ;) Ako stranka nije imala boljeg za ovo mjesto, nisu ni njega trebali dovuci iz Malezije ;)
mujazinovicu da bog da ko i tihicu vasa djeca gladovala!!! mizerijo servska!!!!!!!
I ja sam bio borac, ali sto se mene tice, boracke organizacije nemaju vise nikakvu podrsku ni razumijevanje. Ovo nema veze sa Mujezinovicem niti bilo kome iz Vlade. Mogu otic sad, nista se nece promijeniti. To sto je neko bio borac (i sam sam, opet kazem) ne znaci da sada ima pravo da rusi i razvaljuje. Boracke organizacije su morale bolje organizovati proteste i sprijeciti razbijanje. A borcima je bolje da se uhvate rada. Neobradjene zemlje oko njihovih kuca koliko hoces, moze se i pristojno zaraditi, samo treba zasukati rukave a ne razmisljati o naseljavanju u Sarajevo, Tuzlu ili Zenicu i kukati za neku pomoc.
Pa gdje su nam ponude za radna mjesta da ne moramo traziti milostinju.
Jah, samo sto borci uopste ne traze ukidanje cenzusa, vec njegovo uvodjenje svima... Perfidni pokusaj obmanjivanja javnosti od strane vlade FBiH.