Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Generalima i ostalim ublehama koji rova nisu vidjeli a primaju po nekoliko hiljada penzije po nekoliko osnova,treba oduzeti i dati onima koji imaju 326km penzije.Svim ostalima treba omoguciti zaposlenje ali kako bi onda tetici,daidzici,sestrici i ostali radili na naplatnim kucicama,i svim ostalim radnim mjestima koja su lafo bila namijenjena za invalide i borce.Bolje ih je bilo strpati u minimalnu penziju,da familija moze imati po 1500km koliko balavci od po 20godina zaradjuju na naplatnim kucicama.
40 god, radno sposoban, hoce penziju 800 km, .. to ni njemacka ne moze podnijet..
Vraticete vojnim penzionerma ono sto je Zukan krkan oduzeo, i pitacete treba li jos, zapamtite dobro!!!!!!
svo ovo vrijeme podrzavate to pa eto vam
Odakle uopće Vladi pravo da se petlja u MIO/PIO i nagrađuje bilo koga, tko nije mirovinu zaradio temeljem rada, sa nekakvim povišicama i sve preko grbače zaposlenih ljudi koji danas plačaju ovo osiguranje i umirovljenika koji su nakon 40 godina uplačivanja u MIO/PIO i 40 godina rada otišli časno u nečasnu mirovinu po iznosu. To nitko nema pravo da traži, pa ni borci koje su samo onako strpali među prave umirovljenike rada, čime se prikrilo da pravih umirovljenika rada ima jedva 150 tisuća.
Lijepo su ih svi upozoravali da ne nasjedaju na suplju al jok oni ko bekani poletjeli. Sad se hebite zajedno sa fadilom
neka neka dobro je neka me moj krade hahah
ma dajte molim vasw kakva vas penzija snašla sa 40 godina života..................... kad napuni 60 ili 65 godina života ide u penziju. kao nagradu i naknadu za vrijeme provedeno u ratu uvećajte odnosno udeuplajte taj staž i tačka........sve ostalo ukinuti.. sjećam se da je moj pokojini otac tako prošao u titino vrijeme......... 40 godinaivota i ode u penziju ma gdje to ima i u jednoj državi u bijelom svijetu garant N I G D J E .
Ovi stvarno nisu normalniZna se kako se dolazi do penzijeRadni staž uplate godine života i kapakSve ostalo može biti samo BORČKI DODATAK ikapak.
Nek vas Bakir isplati,..pun je koo Brod ..
Ne treba im dati nista. Pošto su se za "ovo" borili.. treba im čak smanjiti primanja. Zivite od svog rada bezobraznici jedni.
Ne shvataju ova udruzenja da oni nemaju iz cega da isplate osim da smanje penzije drugim penzionerima sto je gotovo nemoguce jer bi se i oni digli, da poveća namete vrlo moguće, da smanji sebi plate 100 % nemoguce
...znaci roditelji bosanski...mrze svoju djecu... zašto mrze svoju djecu... zato što sve rade na tome da se oni zaposljavaju, da oni i dalje imaju primanja, radna mjesta a djecu šutiraju vanka :-D a ova ista banda sa slike ...ta generacija 50-60 je juče raspalila rat, jeste...nisu sigurno išli na birališta i trazenje nezavisnosti generacije 70-80-90 itd nego upravo ova banditska generacija rodjena posle 2 svj.rata...oni nešto htjeli...kad su pojeli sve što im je YUGA DALA...kad su se
kad su se naguzili pola evrope ljepotica ...kad su pojeli kredite amerikanaca i slicno...i kad im sve došlo na naplatu a i sami se zadovoljili svojih žena... e onda krenuli malo ratovati...malo klati...a najvise omladinu! i onda sad završili rat...e onda drzi opet pozicije...sad opet daj od zapada kredita...daj opet da pojedu sve...a omladinu ko jebe... umjesto da se sve ovo skine sa sise...a omladina upregne u rad! ono se radi kontra! e pa zato su sve ove agende privrede jedan veliki
@Ares 12th larifari!
Bosnjacima kad se god shvati da nemaju para i da ce pocrkati sa svojom politikom, uvjek neko nadje da im obeca nepostojece milijarde koje ce ih izvesti na zelenu granu. A vi se prepirite koliko hocete, samo sluzite svrsi da sto prije dotaknete dno
Povlače ručno do dvije sedmice pred izbore. Ako daju odmah mogli bi ovi i zaboraviti ko im je dao lovu. Znate kakvo je pamćenje SDA glasača. Znaju da je 1992. bio Alija i znaju da su jučer od njegovih dobili kilu kafe i kocke šećera. Ono između ništa. Bitno da ne puca, naravno.