Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, odlican projekat :) bolje vrijeme dolazi
Čestite za premijera, napokon da neko podrzi ovaj projekat
Potez vrijedan svake hvale. I treba pomoci onima koji su se najvise napatili.
Lijepa vijest. I treba tako. I treba iskreno ici sa tim da se Srebrenici pomogne a ne politikom SDA da se dobiju izbori u Sarajevu na osnovu galame oko Srebrenice. A da njima bude tamo isto.
nasa vlada konacno radi po mjeri covjeka...lijepo je to cuti...ponosna sam
Najbolje bi bilo da se svako vrati na svoje, pogotovo u Srebrenicu a ovaj projekat je vazan korak ka tom putu...svaka cast
Najbolje bi bilo da se Srebreničani iz Sarajeva i drugih krajeva u Federaciji vrate u svoju Srebrenicu a ne da na ovakav način dobiju načelika muslimana
Pozitivno, i treba podrzati nesto ovako, da se srebrenica napokon spasi SDA i SDS I SNSD-a ...
JA U SE PRIJAVIT I APELUJEM SVIMA KOJI IMALO RAZMIŠLJAJU DA URADE TO ISTO..
Ovo nije nije ništa drugo nego obični cirkus, kojim se neće ništa postići kao ni do sad. Al bitno je da se pare potroše. Palim prvom prilikom iz BiH.
RASPAD SDA- Veliki broj članova i funkcionera iz raznih kantona IZGLASALO NEPOVJERENJE RUKOVODSTVU SDA , kao razlog navode Tihićevu bahatost i protivljenje glasanju za budžet. TIHIĆ NE ODGOVARA NA POZIVE. U stranci zakazuju vanredne sastanke.
Aferim premijeru
Evo malo i lijepih vijesti danas... Svaka čast