Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba saditi drveće, što bi nam se vrlo brzo isplatilo u okolici Sarajeva, po onim iskrčenim goletima, a i po samom gradu i naravno i širom Bih gdje je otišlo više od 50% šumskog fonda. Sve bi to zaustavilo mnoga klizišta, a i ona buduća koja će se otvarati, pri najmanjim kišama, popravilo bi u velikoj mjeri zrak, a i povečalo turizam.Svi vole lijepe netaknute šume, biciklističke staze i šetnice sa jeftinim drvenim spravama za razgibanje, a i dvene planinske domove, gjde se može prekonačiti.
@Misstake ...odličan komentar, samo ono ... "prekonačiti", hm
Dakle, pored zimskog zagađenja koje pravdaju time da "narod svašta loži", sad imamo i ljetno, zbog kojeg je kriv "saharski pjesak". Urbanistički plan, naravno, niko neće spomenuti, ni građevinski fesad na Stupu, ni naselje na Šipu, koje je prekinulo glavni zračni kanal, ni nebodere brojne, ni spalionice s upitnim provjerama rada. Zraka će u kantonu ostati još na Poljinama i Bjelašnici. U maglu i smog naši će poglavari silaziti samo po harač.
treba redovito i silovito otvarat vrata i prozore...
Nek još malo napada pa da sadimo palme i uzgajamo hurme... Od Miljacke ćemo napravit umjetnu Copacabanu, na Grbavici Dubai 2, a od RS vehabijsku koloniju.
Svasta u ovoj nasoj zemlji ima… i sve nekako stetno za zdravlje… pocevsi od saharskih oluja, pa do bijesnih politicara i lutajucih pasa u foteljama
...a kako samo Enis (!) razlaže na tećnom hrvatskom!
.....duni vjetre, malo sa neretve........
Bar ćemo moći snimiti remake za film "Zameo ih vjetar" ili "Prohujalo s vihorom."
.......nije kriv vjetar iz sahare, već golf II i neki njegovi stariji rođaci na cestama BiH.....
mene interesuje sta već par dana smrdi na paljevinu na relaciji oko UKCS (od breke pa nanize)?
I mene isto zanima jer nas je neku noc probudio smrad paljevine. Toliko je smrdila citava ulica da smo mislili da je negdje u blizini pozar.
@Alien66 Ja sam osjetio prvi put u nedjelju. Isto jutros se osjeti.
Ma nisu vjetrovi iz Sahare nego NEBODERI na trasi vjetrova odzgo sa Jahorine. Koji su duvali kros Sarajevsku kotlinu milionima godina i napravili je na kraju mjestom privlačnim za život, nešto slično ka Monte KArlo u Sredozemlju ! Otiđite na Tabiju i pogledajte: Sarajevo je sada pregrađeno zidom od FAhrinih i Bakirovih NEBODERA. Kao da ge CUNAMI pritisnuo. Ni dašak vjetra ne može proći. Podavite se ko pacovi. Zaslužili ste ! Ali Prvo glasajte za BAkira i Fahru sad u Oktobru pa se onda ugušite !
E jebiga kako cu sad fatat pokemone :(
nahebali smo, kako god okreneš
najveće zagađenje u sarajevu, bivšem hodidjedu, emituje centrala sda, iz prostora bivšeg auto-moto saveza jugoslavije!
gadan smrad sa pala se spušta... vlasi od safuna se ne umire
još nas samo treba pripojiti africi.