Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljakluk, ni manje ni više.
Stidim se sto sam Bosanac radi ovakvih seljobera na svakom cosku,pa dabogda vam kliziste kuce odnjelo pa pod satorima zivjeli.FUUJJJJJJJJ..
Nema od nas nista stoka smo nevidjena!
ovo nije bilo u Sa!! @ccc pricaj za sebe @cro....o cemu ti idi-ote? Koliko ja znam ovakve manifestacije nemaju veze sa Islamom, a slicna je slika (i mnogo gora!) poslije svakog St. Patrick\'s day ili Weinachtsmarkt (Bozicni sajam).
vazda će biti seljadije koja će uništavati zemlju u kojoj živi!! dabogda im ovakav teferič i smeće u kući bilo!
koja stoka
MA NEK JE NAROD VJERSKI SVJESTAN, ..EBEŠ PRIRODU... NIKAD VIŠE VJERNIKA NA OVIM PROSTORIMA, A NIKAD VEĆI PAD MORALA I SVJESTI...
Pojelo se, popilo se.
kaznjavati treba, ja bih se prva prihvatila tog posla
Beer fest do jaja
ma sad je mjesec oprosta, oprostit će se to sve... seljakluk primitivni ...
Aferim braco i sestre ... Nadam se da su se lijepo pripremili da provedu ove lijepe mubarek dane u postu i prisjecanje na nezaboravno vrijeme na \"Lastavici 2011\"
Ruzno jest, ali Indirektno dovoditi vjeru ili vjerski obicaj sa ovim je bas glupo. Kriv je narod sto se ponasa kao stoka a ne neki vjerski obred, mada to dosta govori o vjernicima i njihovim odnosom prema bogu. I nije ovo sada samo kod Bosnjaka to se desava kod svih tabora, a sve goli vjernik.
Ov su uradili Titini muslimani...Bo[njaci to nikad ne bi uradili!
..URAGAN CATRINA....XD
Ova nekultura je, nažalost, svojstvena dobrom djelu stanovnika BiH, bez obzira na njihovu nacionalnost. Ne treba daleko pogledati da se to uoči.
I Ajvatovica je dovište pa ovako ne ostane. Nema veze sa vjerskim i kulturnim manifestacijama kako se stavlja akcenat u naslovu.