Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan i blagoslovljen Uskrs svima koji slave!
Svim LJUDIMA sretan Usrks da ga provedete sa svojim najblizim.
Ja sam Alfa i Omega,Početak i Kraj,Prvi i Posljednji.Sretan i blagosovljen Uskrs i mir ljudima!Slavite život vječni!
Sretan Uskrs svim čestitim katolicima ,svim pravim vjernicima zelim sve najbolje u životu zdravlje i sreću
Sretan Uskrs svim ljudima koji slave uskrsnuće Isusa Krista! Provedite blagdane u miru, zdravlju, sreći i veselju sa svojim porodicama i najdražim ljudima! Živjeli!
Svim dobrim ljudima katolicke vjere sretan praznik ❤
Na svijetu postoji na hiljade religija i Bogova, a većina vjernika vjeruju u onu u kojoj se rode!
Sve, same bajke, ali eto, sretno onima koji vjeruju i koji su obično, dobro ljudi.
A kada im se kaže: "Slijedite ono što je Allah objavio!" oni odgovaraju: "Ne, nego ćemo slijediti ono na čemu smo naše pretke zatekli." "Zar i onda kada im preci nisu ništa shvaćali, niti su na Pravom putu bili?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sretan i blagoslovljen Uskrs, dragim ljudima katoličke vjeroispovijesti… ugodan i miran post dragim ljudima islamske vjeroispovijesti…
ok.