Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1996 godine ovo je bio bosanski neum. Ali sve unistimo. Konzerve, kurtoni, ulosci na svakom koraku kraj jezera. Nemamo mi k od kulture i razvijene svijesti prema turizmu
Zasto i podvlacim zasto nema kaznjavanja za bacanje smeca? To mi nije jasno.
Nema zbog toga sto su inspektori ogrezli u korupciji.
Nadam se da ce se vratit stari izgled,bravo za dobre ljude
Ne moze se vise ocistiti taj smrad i mulj!
I citav TK Kanton da dodje cistit to ocistit nece koliko ste sami sebe zagadili fuj..fujj..
Gdje konkretno će biti akcija čišćenja?
Jezero dijele 3 opštine: Lukavac, Živinice i Tuzla
I svi su sveli kanalizaciju u jezero Modrac narocito sela oko Modraca.
Hoce li i Oskovu ocistiti od uglja? 😒
Hoce li i Oskovu ocistiti od uglja? 😒
Bravo
Pital se neko dokle će banovicki ugalj teći rijekom oskovom koja putanjom dođe u modracko jezere a inače desetinama godina unazad a niko to ozbiljno ne spominje A vidim ni karton revolucija to nije mogla ili neće da primijeti
Cistite Obalu a kanalizacije spojene u Jezero! Pjena kad se nafata na obali od zagadenja.Krivolova na sve strane.Lukavac tvrdi da su Panonska jezera unistila Modrac, presmjesno! Centar ste turizma bili kad se nije moglo proci vozilom od Brane pa do cluba Plaze i sami sebe unistli a meni se cini Politika jelde?! A ne nije, Panonska su kriva!
Ratni načelnik Sead Hasanhodžić, je od jezera napravio turističku destinaciju i mislio je i dalje da je izgrađuje, ali mu Tuzlaci nisu dali da se kandiduje za premijera TK, tri puta su ga spriječili, jer su znali da će, što je i logično, većinu sredstava usmjeriti za modernizaciju jezera Modrac. Politika je kriva, a i izgradnja Panonike.