Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za isto obrazovanje i jednak staz treba jednaka plata. Ali, ja kako sam primjetio zena kada se zaposli u odredjenoj kompaniji (na istoj poziciji) zeli odmah jednaku platu sa muskim kolegom koji je tu godinama. Pa ne moze, nisam se ni ja bunio sto je kolegica placenija od mene kad sam tek dosao.
Dajte ženama da grade. I da vidim ko će ih zvati da rade.
Šta gospođa misli o tome da ne smije otići vlastitim roditeljima na dženazu? Gdje je tu ravnopravnost polova?
Ne kontam majke mi, gdje to se pruza prednost nekom polu. Recimo nisam nigdje vidio zenu varioca (varilku, variokinju ili kako vec). Zasto je ovo pitanje toliko vazno? Uopste mi recimo nije bitno da li mi muskarac popravlja auto ili zena ako zna sta radi. Ispada da je ovo glavni problem u drustvu, a to sto mi dnevno dodju triput na vrata da doniram za operaciju nekog djeteta nije bitno.
Palamuđenje, mrš
Idi na pijacu, napravi rucak. Dragan Marinkovic Maca.
IMAMO PRECIH STVARI
Fashizam uskoro na vratima.
SVI PROBLI U DRZAVI SU RJESENI OD EKONOMIKE RATNIH ZLOCIMA NASRTAJA KOMSIJA INFRASTRUKTURA SAMO NAM OSTAJE SAMO DA SE JOS IZBORIMO ZA EMANCIPACIJU ZENA ..nasa stranka ubleha stoljeca
A oduzimanje slobode kretanja jer nemas papir i vakcinu? Sta cemo s tim