Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sumnjivo mi je ovo pravo sto rade, kao nece se prekidati dok ga ne izaberu... Mora da SDA i SDU zajedno sa Nasom strankom imaju neki rezervni plan
A koje boje ce biti dim...?
Igor Kamočaji je dobio 702 glasa više od Kljuića u Općini Centar gdje su bili na listama. O čemu dalje da pričamo? Igor Kamočaji: 1508 Stjepan Kljuić: 806 http://www.izbori.ba/Rezultati/RezultatiPotvrdjeni/files/Politicki_subjekti_trka_9_opstina_136_pc_00730.html
Jok.to mu je bio punac
Hoce li IGOR KAMOCAJI uskoro granatirati svoje sugradjane Sarajeva sa Zlatista ko sto je radio njegov brat radovan karadzic sa ratkom mladicem ?
Za ovo će sve dobiti platu, za veliko NISTA.
U igri je velika trgovina - funkcijama i svim drugim. Sramota jedna sta rade gradjanima. Pogledajte samo kakvo nam je Sarajevo, nista ne funkcionise kako treba: grad prljav, Gras ne moze biti losiji, imamo redukcije vode kao u ratu, Toplane griju kad hoce i koliko hoce, psi lutalice okupirale grad, zena ne moze izaci na ulicu sa tasnom i lancicem oko varata, nezaposlenost nije bila nikad veca, privrede skoro i nema.......Njima je bitno da oni dobro zive, primaju ogromne plate, pausale, auta, reprezentacija. Stvarno sta hoce ovaj narod - samo im smeta. Eto, izabrali smo ih i sad se fino trebamo povuci i usutiti. Bojim se da nas niko nista nije pitao.
Mislim da je vrijeme da OSBiH umjesto gubljenja s vremena na vrijeme po kojeg antioklopnog sistema pocne raditi kako spada.Pa tako da se organizuju straze ko u Vatikanu, na svim razinama vlasti.Pokupit politicare, zatvorit, postavit straze, i nema ic dok se ne dogovore.Pa kad ostanu 3 dana u jednoj prostoriji, vjerujem da ce naci kompromis za sva pitanja u ovoj drzavi.I cisto sumnjam da ce ijedan da se pravi veliki musliman, bosnjak, srbin, hrvat, veci katolik od pape itd.Mogu garantovati da bi nam bilo bolje.Daleko smo mi mentalitetom od potpune demokracije, neka bude demokratija ali nema izaci dok se ne dogovore.
ako kljuica izaberu umrijece na funkciji
Postavice nekog anonimca koji ce biti u sluzbi SDP'a i SBB'a, s'tim da ce valjat i SDA, i vuk sit i ovce na broju, s'tim da ni Bakirova zena nije iskljucena iz utrke za "$$$fotelju$$$".
Treba kandidovat potpuno nove ljude. Od ova dva kandidata realno se ne može očekivati ništa, ali ni od prethodnih gradonačelnika nismo imali ništa. Oni su figure koje (od)figuraju svoj mandat, za to vrijeme inkasiraju pozamašnu svotu na račun i živjeli . . .
Kljujic treba da bude gradonacelnik cisto radi reda, covjek je pokazao svoj patriotizam 92, treba mu se zahvaliti. U politici je 30 godina, ovaj Igor je balavac za Kljujica.
bittno je da NE bude ova glavusina iz sdp-a kaze ima dugogodisnje iskustvo SVEGA DVIJE GODINE U GRADSKOJ UPRAVI to on naziva DUGOGODISNJE ISKUSTVOa kakav je covjek najbolje znaju radnici koji naravno ne smiju pricati jer bi izgubili posao jer doticna glavusina ima citav spisak ljudi koje treba uvaliti u gradsku upravu tacnije zena miljenica
Bagro nezahvalna ako je iko zaslužio da bude gradonačelnik onda je to Stjepan Kljuić. Sram vas budi bagro !
'ta će SDU kokuzi nemaju za kifle ... Gradonačelnik će 1.000.000% biti iz SDP-a. Eto vidjećete! Lova, lova i samo lova!
Danas će neko iz Naše Stranke postati novi milioner i vlasnik elitne vile na Poljinama. Prvi, put - Drugi put - Treći put! Prodato SDP-u za 1.000.000 KM Naša Stranka = Radeljaš
sve namještate samo da Kamočaji ne bude izabran nije narod lud