Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma otvorit će je Ivo pa makar se plafon srušio u sred ceremonije :)
Ma bitno je da se otvori, da se raja uslika, a onda će frka zbog zatvaranja jer nema dozvole :)
Mozda i ne treba upotrebna dozvola ako Zara otvori u Vijecnici svoju radnju!
baš me čudi da kod nas nešto ide po planu :)
Tako se kod nas svako napredovanje usporava, zato ne napredujemo, birokratija gusi ovu drzavu, treba naci neke pozitivne primjere a ima ih puno u Foci i u Gorazdu, malo se ugledati na te gradove, ne neke evropske zemlje, ovako vise ne ide, trebaju ljudi opet izaci na ulice, samo se mazu oci laznim prijektima u kojima se pere novac, u kojima se vrse mito i korupcija i to ide u ne dogled, to je sramota za ovu drzavu, sramota za cijeli region
samo mali osvrt na to sto se desilo; jednom jedan pisac rece: "tamo gdje se pocnu spaljivati knjige, nije daleko ni spaljivanje ljudi." kome bi to inace trebalo odgovarati?!, kazem ja.
Daš Bakiru 60 miliona i on ti sredi dozvolu za dvije godine, dodaš još 30 mil. i dobiješ dozvolu za jednu sedmicu. Jednostavno, treba samo malo mašte i "dobre volje", zar ne.
Zacudilo bi me da je stvarno kod nas nesto krenulo po planu...inace ili su pare u pitanju ili dozvole ili kasni izgradnja...kad stvarno nesto bude na vrijeme i kako treba to je bas dan za pamtiti :)
Pare nisu problem, niti izgradnja kasni. Problem je što se g. Ivi Komšiću digo k... da je otvori 9. maja i on je to najavio bez konsultacija sa ljudima koji rade. Ja sam to već spominjao u članku u kojem g. Ivo K. najavljuje otvorenje 9. maja. To je stav "ja sam vlast, biće kako ja kažem, taman i naopako."
...balkanci održe riječ jedino kad je rat u pitanju...
Al shiddi se otvorio prije 2 mjeseca, a eno i dan danas ga prave.. i jos nije gotovo... To moze jelde.
Korupcionizam i renesansa
Pa jel iko išta radi po tim kancelarijama sve vam po spisku...
Mora se kod nas nesto ukaakiti...
ja mislim da je posrijedi neki biznis plan, poput otvaranja kockarnice ili pufa
Lijepa novinarska patka, ali moram da vam otkrijem jednu tajnu - ni Al Shidi nema dozvolu- ;)
Ivo, Otvori je prema planu pa neka dusmani puknu od muke!!!!! Oni koji ovo koce bi morali da se srame za NEsaradnju na ovom projektu. Ja ih ne mogu drugacije nazvati nego dusmanima ovog naroda i nese domovine BiH.
**bo mater, pa moze li ista kod nas se uraditi kako treba? Ali bilo sta da se uradi kako Bog zapovjeda ccc
Ne moze nista kako treba, pa kad bi nesto uradili bez problema narod bi se naprosto iznenadio.
Nekome zafalilo za Audi?
Mi ni dozvolu ne mozemo zavrsiti........... Austrija nam donira novac, strucnjake koji je zavrse savrseno i onda dodje nesto na nas red gdje sve staje
9. maja svi na proteste,glupsoni blokirali 66086 firma i hoće da preživi Bosna i Hercegovina.
Welcome to BiH!!! The best country on the world!!!