Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Brčko fistrikt"
sve ce to zakociti SDA u parlamentu jer se oni boje svega sto se tice krivičnog
Bravo, to je ta plaćenićka logika SDP-a: Zahvaljujući SDA je ikada i donešen KZBiH, da su oni kod kojih si uposlen odlučivali mi već sada ne bismo imali državu.
Prolazi sve gdje nema SDA!
čudi me da je prošlo bez opstrukcija foteljaša
Mozda ni ovo ne odgovara nacionalnom interesu,pa ce opet blokirati jer nam drzavu uvijek sa tim blokiraju.Nema napretka sa njima.
Ovo je svakako pozitivna stvar jer su Zakoni zastarjeli i neophodno ih je dopuniti, a neke i u potpunosti izmijeniti
Ma super, samo da SDA ne pravi opstrukcije ejr nije u vlasti. Bez njih se sve moze
Izmjenama zakona, između ostalog, predviđene su strože kazne za kaznena djela trgovine ljudima te se organizirana međunarodna trgovina ljudima propisuje kao posebno kazneno djelo. to je svakako dobro,jer treba da se podignu kaznene mjere za ovakve prekrsaje!!
Uvijek je dobro povecati kazne... Trebalo bi kazne povecati za sva krivicna djela...