Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj naslov današnje sjednice je bacanje prašine u oči naivnim Bošnjacima. Ono što je opasno je današnja rasprava o zakonu o međunarodnim odnosima koji je iz seta zakona Lagumdžija - Dodik i ovim zakonom se direktno prenose ovlasti sa države BiH na entitet i otvara mogućnost Dodiku da krčmi šta želi, a posebno rijeku Drinu u srednjem toku, gdje je ona državna granica. To ne smije proći i sva odgovornost za ovu izdaju je na Lagumdžiji i Radončiću!!!
Dobar clanak, narocito mi se svidja povezanost naslova i teksta ispod.
ne treba nas vecina brinuti nego manjina koja blokira sve zivo...
sto prije usvojiti zakon!
Nadam se da će nešto usvojiti, mada mislim da će SDA naći načina da opstruira jer čudno bi bilo da to ne urade, od kako se ta stranka osnovala samo je belaj nastao.
ko ce ovo blokirati ? sdaa ??
Nadajmo se da ce ovaj zakon sto prije biti usvojen, veoma je vazno da novi gradjani BiH imaju jedinstvenu identifikaciju...
je li i ovo blokira budimir?? samo njemu to moze pasti napamet