Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biće kako Srbi kažu jer su Bošnjački političari nule i nikad zavađeniji, uspjeli ste čak i Hrvate da okrenete protiv sebe.
6 komentara - 5 SDP omladinaca hvali Vrhovnog Vodju lol...
Gospodine Lagumdzija ti doista jako trezveno razmisljas,takvi su rijeti,da bar polovina ovih politicara tako misle sve bi u ovoj zemlji puno bolje funcionisalo.Kompromis je rijesenje kod pametnih ljudi.
- Dogovorili smo se da probamo u narednih sedam dana, prije sjednice Parlamenta, vidjeti da li postoji neko rješenje koje bi bilo rezultat, neću da kažem kompromisa, nego rezultat nekog zdravog razuma koji bi doveo do toga da se okupimo oko rješenja koje bi imalo prohodnost u Parlamentu - kazao je tada novinarima zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH i ministar vanjskih poslova BiH Zlatko Lagumdžija. Zlatko zaista razmisljas na jedan jako pozitivan nacin,tako bi trebali da se ophode politicar u BIH,na zalost to im nije praksa,pa zato i imamo ovakvu situaciju.
Deder sine, sta su jos u centrali rekli da napises?
Kompromis se Zlatko moze samo ocekivati od ljudi koji zele dobro BiH.. Mada je takvih malo na nasoj politickoj sceni
Nadamo se konacnom rjesenju...
Nadamo se da nece biti opstrukcija od onih kojima je to u interesu.
Kakvim vas drogama i propagandom filuju u tom SDP, pa ste tako zaludjeni jednom kleptokratskom strankom koju vodi jedan arogantni razmazenko. Podsjecate me na one prebjege iz Sjeverne Koreje koji i godinama nakon bijega i dalje hvale Velikog Vodju...