Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto nevin je degen. Samo je najavio da si za dva pacijenta. I godinama nam se izruguje mamlaz
Amb. Murphy na sastanku sa predsjednikom Suda BiH Rankom Debevcem je naredio Debevcu da se premijer Novalić mora osuditi. Debevec je rekao kako da osudim nevinog čovjeka, na šta mu je Murphy zaprijetio sankcijama. Nakon toga je izvršen pritisak na ostale Sudije u ovom slučaju. Mnoge sudije sada žive u strahu. Ovo je jedini način na koji Nikšić može biti premijer bez saglasnosti Lende. Ovo je klasičan primjer ometanja pravičnog procesa.
Biće šta bude nego dragi studenti UNSA mirno spavajte vaše diplome su 100% bezbijedne. Sigurno vam se neće nikada ni jedan dokaz o studiranju niti zagubiti niti uništiti jal slučajno jal namjerno. Samo se nemojte puno sa upravom zamjerati za svaki slučaj 😉👍😂🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vasvo zelim ti da te Fadil i Seka prikopcaju na taj respirator
@ h8er Kartel po definiciji je ugovorena udružena grupa sa svrhom održavanja visokih cijena ili gušenja konkurencije. Kako je jedna stranka kartel a 11 udruženih stranaka s ciljem gušenja te jedne nisu?
Fadil nevin ko suza. Covic i Dino hoce da vrse drzavni udar 5-og aprila pod Marfijevim pritiskom na sudije. Znajte da to nece biti dobro po narod u BiH.
Ova je apsolutna perjanica u pretvaranju pravosuđa u branioca kriminalne vlasti . Čitavu karijeru radi u tom pravcu i u tom smislu je ogromno zlo za državu .
Ja lko god sa Šefom tikve sadio o glavu mi se olupale spremaju i njemu listu u boji
Jel ti crnolistaš šta metno gutu jal tutu rutu
Allahu vrati smutnje smutljivcima.Ponizi ih sve Gospodaru na ovom mubarek Ramazanu.Allahu pomozi nevinim a one koji su krivi ponizi kao sto si ponizio najvece silnike.
zeno o cemu ti pricas pa struka je dokazalai kakvi su to respiratori a i racu ni su pokazali koliko su ih platili i gdje su te pare...kave politicke svrhe
A kojim ti putem ides ?
Mnogo šta što je Avdo objavio se na kraju ispostavilo tačnim. Ako se i ovo ispostavi tačnim, onda se svi moraju ozbiljno zabrinuti nad ovom državom i svojim položajem u njoj. Jer ako je ovo moguće uraditi ljudima iza kojih stoji politička stranka koja je u vlasti (Novalić, Sebija, Osmica...) šta tek može očekivati obični smrtnik? I onda kauboji imaju obraza govoriti o ruskom utjecaju ovdje...
To je tipicna politika SDA koju rade od samog nastanka...ukradi, prodaj, izdaj, prodaj zivote, prodaj ljude, prodaj zemlju, prodaj obraz, prodaj reviziju, prodaj imovinu BiH...
A zar ne bi trebala i jerka.milicevic biti.osudjena ako su ovi krivi?Ipak je.ona ministrica finansija
Moze ona govoriti sta hoce ali citava jedna politika je upletena u pronevjeru novca kroz neadekvatne respiratore koji su bili potrebni za spasavanje zivota. Ukrasti novac je bilo vaznije od spasavanja zivota i jos su cak pridonijeli umiranju. Potpuno ista filozofija koja je vladala i u ratu kod SDA. Novalic je zasluzio dugogodisnju zatvorsku kaznu.
O kakvom ti spašavanju respiratorima pametuješ usro. Hajde neka tebe spasi američki, oni bi trebali biti bolji od kineskih, hoće kuras. Ne spašavaju respiratori, nikog nisu spasili, samo malo pacijentu produže muke, ma šta vi tvrdili. Ybbo vas SDA i HDZ i SDP i NP i SNSD i još stotinu drugih stranaka koje nisam nabrojala
Vidovicko mani se politike. Respiratore znamo dobro i koju su bol izazvali.
A za šta ih je, Novalić upotrijebio, pokušao dobiti političke poene kao nabavio, nije skontao da će barem nešto od SDA pljačkanja izaći na vidjelo kao i diploma Osmice i dotične, mafijaška organizacija, sve u zatvor pm
Srami stid da te bude Vasvija. Navedi običnog poštenog čovjeka kojeg si branila u životu? nema ga, jer baraniš isključivo najgoru sorti ljudi, kriminalce, ubice i slične.
OVI IZ SDA STALNO GOVORE AKO SE NOVALIC OSUDI TO CE BITI UDAR NA BOSNJAKE,I ZA OSMICU I SEBILJU BEZ DIPLOME GOVORE DA JE NAJVECI POSLJERATNI UDAR NA BOSNJAKE.
Frajer nabavljao zlj respiratore od firme koja se bavi uzgojom malina, cuj korostilo se u politicke svrhe XD
Vidi ovog mravojeda lopova
U iducem nastavki filma National Tresure Nicolas Cage ce spašavati i iskopavati SDA premieera😆